سه‌شنبه، آذر ۰۴، ۱۳۸۲



وبلاگ جديد


فكر ميكنم موتور هاى جستجو هم در پيدا كردن اين وبلاگ پناهندگى دچار سردرگمى شده باشند .


چاره اى هم ندارم كه دوباره به همه عزيزان بگم كه سيماى ايران به اينجا انتقال پيدا كرد و اين صفحه هم كه در حال حاضر جلوى چشم شما سروران عزيز هست .تا لحظه آخر كه اين وبلاگ با من همراهى كنه، سر جای خودش ميمونه.

پس وعده همه ما فعلا اينجا باشه.

جمعه، آبان ۳۰، ۱۳۸۲



به كمك هموطنان كُرد خود بشتابيم


با سپاس از دوست گرامی به خاطر ارسال لينك مطلب ذيل:


تعداد زيادي از هموطنان كُرد ما هم‌اكنون در مرز اردن با عراق در وضعيت اسفناكي به سر مي‌برند. اين افراد كه در زمان حاكميت صدام حسين به كشور عراق پناهنده شده بودند، با سقوط رژيم سابق عراق به سوي مرز اين كشور با اردن سرازير شدند به اين اميد كه از طريق آن كشور بتوانند به اروپا يا كشورهاي ديگر هجرت نمايند. اما اكنون با گذشت شش ماه از استقرار آنها در مرز و اسكان در چادر و محروميت از ابتدائي‌ترين وسائل زندگي، با نزديك شدن روزهاي سرد پائيز به سوي يك فاجعه انساني پيش مي‌روند.


اصل مطلب

جمعه، آبان ۲۳، ۱۳۸۲


ريشه هاى پناهندگي يا شانتاژ پناهندگان



در اين زمينه بيشترين مخالفتها با افراد و پناهجوياني به عمل مي آيد كه از كشورهاي مسلمان دست به اين مهاجرتها زده اند، و اين مهم نيز ريشه در تفاوتهاي عميق سنتي و مذهبي و فرهنگي دارد و نمونه آشكار و واضح و قابل لمس آن در همين كشور ،اقليت اعراب و تركهاي مهاجري ميباشند كه قبلا و به تفصيل در ارتباط با آنها و چگونگي ورود و مهاجرتشان به بلژيك گفتيم


اصل مطلب


چهارشنبه، آبان ۲۱، ۱۳۸۲


پناهندگان ايران در دنيا


اين صفحه كه توسط يكی از دوستان معرفی شده داراى اطلاعات جالبی در زمينه پناهندگی ميباشد .

جمعه، آبان ۱۶، ۱۳۸۲


جشنواره سينماى در تبعيد


ششمين جشنواره سينماى در تبعيد كه امسال در گوتنبرگ سوئد در جريان بود،جشنواره اى از فيلمهاى پناهندگان بود.براى خواندن شرحی مفصل از اين جشنواره به اين صفحه مراجعه نمائيد

چهارشنبه، آبان ۱۴، ۱۳۸۲


تاثير پناهندگان عرب بر فرهنگ فرانسه


فرانسه، از نظر علاقه ای که پناهجويان به رفتن به آنجا دارند، مقام سوم را بين کشور های اروپايی داراست؛ و دو سوم از اين متقاضيان، از الجزاير و ترکيه هستند. اما بسياری از مسلمانان و اعراب، به دلايل اقتصادی و نه سياسی به فرانسه می روند.

يکی از محبوب ترين راديو های اخبار و موسيقی اين روزها در فرانسه، راديو Beur روی موج اف.ام 106.9 است که در پاريس و حومه قابل شنيدن است. اين راديو حدود 500000 شنونده در فرانسه و شماری بيش از اين در شمال آفريقا و کشور های عرب دارد.

نام راديو، اصطلاح عاميانه به معنای نسل دوم و سوم فرزندان مهاجرينی است که نيم قرن پيش گروه گروه از شمال آفريقا به فرانسه آمدند. اما از ديگر شنوندگان راديو، فرانسوی های موسوم به Francais de souches هستند، فرانسوی هايی که قرن هاست در فرانسه زندگی می کنند.


اصل مطلب

سه‌شنبه، آبان ۱۳، ۱۳۸۲


ايران و مهاجرت


مهاجرينی که از کشورهای ثروتمند مانند ايران به کشورهای ثروتمند ديگر ميروند، بر خلاف آنهائی که ازکشورهای فقير و جنگ زده مانند افغانستان که به ايران مهاجرت کردند، بيشتر تحصيل کرده و کارگران ماهر بوده‌اند . هر چند که آمارها‌ی رسمی ضد و نقيض هستند ولی بين يک تا سه مليون از افراد ثروتمند، تحصيل کرده، کارشناس، و کارگران ماهر ايران به دلايل مختلف به خارج و به خصوص به امريکا مهاجرت کرده‌اند. بنابراين ضرر قابل توجهی که مهاجرت ايرانيان به خارج داشت بيشتر متوجه سطح بالای اجتماع (سطح مديريت ) وبخصوص دانشگاههای مملکت شد. دانشگاههای مملکت که در خاورميانه بی رقيب بودند د ر دو دور زير عنوان "پاکسازي" وبعداً در لوای "انقلاب فرهنگي" به سطحی غير قابل قبول برای کشوری مانند ايران تنزل دادنه و اين سيل هنوز نيز ادامه دارد. فارغ اتحصيلان دانشگاهها بعلت عدم وجود کار و نا امنی سياسي-اجتماعي-اقتصادی به طريقی به خارج از کشور مهاجرت موقت ميکنند و وقتی از مواهب ينگه دنيا کامشان شيرين شد و به بدست آوردن انچه که ميخواستند اميدوار شدند راه برگشت ندارند و سکونت موقت آنها به سکونت دائمی تبديل ميشود.
 
بايد توجه کرد که ضرر مهاجرتها فقط به سطح مديريت و دانشگاهها نبوده است. صنايع ايران نيز ضربه مهمی متحمل شدند. بطور مثال ميتوان صنعت قالی بافی را نام برد. تا پيش از انقلاب فرش ايران از نظر کيفی رقيب قابل ملاحظه‌ای نداشت. قاليهای هند و پاکستان و چين نميتوانستنداز نظر کيفيت با فرشهای بافت ايران رقابت کنند. بنابراين بازار فرش ايران منحصر به ايران بود. فرشهای چين و هند و پاکستان و غيره نيز برای خود بازاری جداگانه داشتند. ولی در سالهای گذشته که قاليبافان ايرانی به پاکستان و ديگر نقاط دنيا مهاجرت کرده‌اند فرشهای بسيار زيبا با کيفيت بسيار خوب به بازار فرستاده‌اند و رقيب سر سختی برای فرشهای بافت ايران شده‌اند. در نتيجه ارز خارجی که به ايران ميرفت اين روزها به پاکستان و هند و چين ميروند.


نوشته:دكتر حميد زنگنه

یکشنبه، آبان ۱۱، ۱۳۸۲


شرايط پناهندگى و مهاجرت در هلند


اين صفحه اطلاعات كاملی در ارتباط با شرايط پناهندگى و مهاجرت به كشور هلند به علاقه مندان ارائه ميكند.صفحه مربوطه به دو زبان ندرلند و انگليسی طراحى و در اختيار كاربران قرار داده شده است.

جمعه، آبان ۰۹، ۱۳۸۲


قانون مهاجرت المان


دو روز تمام مسئولان امور خارجيان ايالت هاى آلمان در شهر اشتوتگارت، به بحث در زمينه هاى مختلف در اين زمينه پرداختند و مسلما يكى از موارد مورد بحث نيز روسرى معلمان مسلمان در مدارس آلمان بود.

آيا بايد روسرى گذاردن معلمان زن مسلمان را در مدارس همه ايالت هاى آلمان ممنوع اعلام كرد يا نه؟ در پايان، نمايندگان حاضر در اين همايش دو روزه كه در اشتوتگارت آلمان برگزار شد، به نتيجه مشخصى نرسيدند، زيرا هنوز قوانينى در اين مورد به تصويب نرسيده كه بر مبناى آن مسئولان ايالتى بتوانند تصميم گيرى هايى دقيق اتخاذ كنند. اما در زمينه تنظيم قانون مهاجرت، مسئولان امور خارجيان ايالت هاى گوناگون آلمان نظرات مشابهى داشتند و خواستار به تصويب رسيدن قانونى در سطح كل آلمان شدند. آنها بر اين نظر تاكيد ورزيدند كه حتى بخاطر بيش از ۱۵۰ هزار پناهنده ى خارجى اى كه در آلمان بدون اجازه قانونى بيش از پنج سال است زندگى مى كنند، بايد قانونى فراگير هرچه زودتر به تصويب برسد و وضعيت بسيارى را روشن سازد.


اصل مطلب

پنجشنبه، آبان ۰۸، ۱۳۸۲


چرا ممالك ميزبان مهاجر ميپذيرند


يکی از فاکتورهای مهم رشد اقتصادی هر مملکت بستگی به رشد نيروی کار آن دارد. در عين حال رشد جمعييت و در نتيجه نيروی کار در کشورهای پيشرفته در رکود بوده است. بنابراين تنها راه برای رشد نيروی کار قبول مهاجر بوده است. در اين راستا رقابت شديدی بين کشورهای پيشرفته برای جذب نيروهای کارمجرب و حرفه‌ای وجود دارد. بزرگترين مغناطيس سرمايه‌های انسانی امريکا بوده است. تعداد کل مهاجرين به امريکا دردويست سال گذشته بيش از ٧٥ مليون نفر و فقط در دهه ١٩٩٠ حدود ١٥٨٠٠٠٠٠ نفربوده است.


کانادا نيز از اين موهبـت استفاده سرشاری کرده است. هر چند که مرغ همسايه برای شهروندهای کشورهای توسعه يافته نيز غاز بوده است و همه ساله تعدادی از نخبه‌های کانادا به امريکا مهاجرت ميکنند ولی تراز مهاجرت به کانادا به علت مهاجرت از کشورهای ديگر به کانادا مثبت بوده است. کانادا فقط در دهه ١٩٩٠ ميلادی بيش از ٢٢٠٠٠٠٠ نفر مهاجر قبول کرده است. شايع است که نخست وزير کانادا اظهار کرده بود که از انقلاب ايران برای هد يه نيروی انسانی تحصيل کرده و ثروتمند به کانادا متشکر است. ولی کانادا فقط بطور پاسيو منتظر مهاجرين با سرمايه مالی و انسانی نبوده است. در سال ٢٠٠٠ در يک برنامه پنج ساله دولت ٥٠٠ مليون دلا ر سوبسيد برای دانشگاهها تصويب کرد. منظور از اين برنامه کمک به دانشگاهها برای تعليم و پرورش نيروی انسانی لازم برای شرکتهای‌های تک و برای شرکتهائی که احتياج به محققين مجرب تراز اول دارند قلمداد شد. باين صورت با اينگونه برنامه‌های آينده نگر هم ازمهاجرت کارشناسان کانادائی جلو گيری ميشود و هم کارشناسان کشورهای ديگر را به کانادا جذب ميکنند و تا کنون در اين مورد موفق بوده‌اند.
نوشته:دكتر حميد زنگنه


چهارشنبه، آبان ۰۷، ۱۳۸۲


مقايسه امارى پناهجويان- كشور استراليا


Australia hosted some 25,000 refugees and asylum seekers at the end of 2002. These included nearly 8,500 refugees resettled during fiscal year 2001–2002 (which ended June 30); nearly 4,000 persons granted protection visas during the fiscal year (of which nearly 750 were permanent and about 3,100 were temporary); 8,400 persons remaining on temporary protection visas (TPVs) granted in previous years; applicants in more than 3,900 pending asylum cases; and about 190 persons with temporary safe haven visas.


در پايان سال ۲۰۰۲ ميلادی كشور استراليا پذيراى تعداد ۲۵۰۰۰ پناهنده از كشورهاى مختلف ميگردد،همچنين طى سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۲ نيز ميزبانی تعداد۸۵۰۰ پناهنده را به عهده ميگيرد.كشور مورد بحث به لحاظ بزرگی و وسعت قابل توجه و همچنين جمعيت كم طى سالهاى اخير از طريق مهاجرت هاى قانونی نيز اقدام به افزايش جمعيت و كمبود نيروى كار و نيروى متخصص نموده است.


بطور كلى قوانين استراليا در ارتباط با اداره امور پناهندگان،طى چندين سال گذشته كه مهاجرتهاى غير قانونى به اين كشور افزايش داشته قدرى مشكل و سختگيرانه تر گرديده است.در اين ميان بيشترين در خواست پناهندگی را در سالهاى گذشته پناهجويان كشور هاى عراق و افغانستان داشته اند.

سه‌شنبه، آبان ۰۶، ۱۳۸۲


اعطاى مجوز اقامت دائم به بيش از پانزده هزار خانواده


ديويد بلانکت وزير کشور بريتانيا روز جمعه اعلام داشت که بيش از ١٥٠٠٠ خانواده پناهنده مشمول اقامت دائم در بريتانياخواهند شد. سخنگوى home office نيز به خبرنگاران اعلام داشت که اغلب خانواده هاى پناهجويانى که تا قبل از ٢ اکتبر ٢٠٠٠ در بريتانيا درخواست پناهندگى کرده و در پروسه هاى فرجام خواهى پذيرش نشده اما هنوز از بريتانيا ديپورت نشدند مشمول اقامت دائم ميشوند. اين طرح تنها پناهجويانى که در بريتانيا داراى محکوميت کيفرى داشته و پناهجويانى که قبلا در کشور ديگر اروپايى درخواست پناهندگى کرده باشند را مستثنى کرده است

اصل خبر

دوشنبه، آبان ۰۵، ۱۳۸۲


درخواست غرامت يك خانواده پناهنده از دولت استراليا


وکلاي يك خانواده پناهنده ايراني، که سر انجام پس از مدت سه سال صبر و تحمل و گذراندن زندگي مشقت بار و آواره بودن در بازداشتگاه هاي پناهجويان استراليا، اکنون اجازه اقامت در اين کشور را اخذ نمودند، از دولت استراليا تقاضاي ۷۰ هزار دلار غرامت بدليل انواع آسيبهاى روحى و روانى كه در طي مدت سپرى شده بر آنان وارد شده ،نمودند.

زهرا بدرايي مادر شايان، در يك مصاحبه مطبوعاتي ابراز ميدارد كه به سبب مشاهده صحنه هاي آزار دهنده اي از قبيل خودکشي و لب دوزي در بازداشتگاه ها و اماكن نگه داري از پناهندگان دچار افسردگي شديد شده و ماندن بيش از اندازه در بازداشتگاه، فرزند وى را از فعاليتهاي متعارف اجتماعي كه ساير هم سن و سالان او از آن برخور دار بوده اند، محروم کرده است.
تقاضاي غرامت اين خانواده به دادگاه ارائه شده و نتيجه آن تا سال آينده مشخص خواهد شد.


سياست جمهوري اسلامي براي تشويق تحصيلکردگان ايراني به خروج از کشور


دولت جمهوري اسلامي که در گذشته اي نه چندان دور بازگشت متخصصان مهاجر را به کشور تشويق ميکرد، امروز رسما به سياست صدور نيرو هاي تحصيلکرده روي آورده تا از اوجگيري باز هم بيشتر تنش در بازار کار ايران جلوگيري کند. در گفتگويي با خبرگزاري ايسنا که ديروز انتشار يافت، محمد رضا عارف معاون اول رييس جمهوري صدور نيرو هاي متخصص به کشور هاي ديگر را يکي از هدف هاي برنامه توسعه کشور توصيف کرد.


اصل خبر

جمعه، آبان ۰۲، ۱۳۸۲


از حق پناهندگى قويا جانبداري كنيم


کميته دفاع از آزادی و مبارزات مردم ايران _ گوتنبرگ همزمان با گشايش جشنواره سينمای در تبعيد، فعاليت گسترده ای را در محکوميت رژيم جمهوری اسلامی ايران و جمع آوری ليست امضاء آغاز ميکند و در دوشنبه ۲۷ اکتبر روز برپايی نمايشگاه عکسهای زهرا کاظمی در سالن هاگبيون، همه پناهجويان و آزاديخوهان ايرانی را در راستای دفاع از خواست رسيدگی به پرونده جنايت قتل زهرا کاظمی و لغو قطعی حکم اعدام و آزادی خانم افسانه نوروزی در ايران و حق پناهندگی در سوئد با شمع های افروخته به اعتراض فرا ميخواند!
زمان: دوشنبه ۲۷ اکتبر ۲۰۰۳ ساعت ۵ بعد از ظهر
مکان: با اسپور ۲ يک ايستگاه بعد از ميدان يرن توريت _ ساختمان هاگا

کميته دفاع از آزادی و مبارزات مردم ايران_ گوتنبرگ(سوئد)


 


برگرفته از... اخبار روز

پنجشنبه، مرداد ۱۶، ۱۳۸۲


باز هم فشار بر پناهندگان


پزشکان بريتانيا گفته اند که نگران سلامت يک پناهجوی ايرانی هستند که در اعتراض به تصميم دولت برای استردادش، دست به اعتصاب غذا زده است.

محمد رضا سليمانی زاده، از يک هفته پيش از خوردن غذا و نوشيدن آب خودداری کرده است و پزشکان معتقدند که به ويژه خودداری از نوشيدن آب، در هوايی که امسال به طور بی سابقه ای گرم شده، نگران کننده است.

وی انجام مراقبت های پزشکی را نيز قبول نمی کند و آمبولانسی را که برای آوردن وی به بيمارستان فرستاده شده بود، برگردانده است.


بى بى سى

سه‌شنبه، مرداد ۱۴، ۱۳۸۲


صدام و پناهندگي


آمريكايي ها بر اساس اطلاعات محلی در كشور عراق و طراحي كامپيوتري عكس هايي رااز صدام حسين رئيس جمهور پيشين در قيافه  و شكل هاى  مختلف انتشار داده اند و اعتقاد دارند كه ديكتاتور  عراق  با اين   قيافه ها در حال گذراندن زندگي مخفيانه  در عراق است.فهرست اين عكس ها و جزييات مربوط به آن را اينجا ببينيد.


اين نوشته ولينك آن به پناهندگی ارتباطی ندارد،ولی اگر اين آقا درخواست پناهندگى بعضى از كشورها را قبول ميكرد ، حداقل آمريكائيها به زحمت نمی افتادند!!!!

جمعه، مرداد ۱۰، ۱۳۸۲


استمداد پناهجويان ايرانى در تركيه


آخرين مطالبي را كه در ارتباط با پناهندگي پابليش شده است رو در اين دو صفحه دنبال كنيد.
يك
دو

پنجشنبه، مرداد ۰۹، ۱۳۸۲


معضل قاچاق كودكان به بريتانيا




صندوق کودکان سازمان ملل متحد، يونيسف، می گويد هر ساله هزاران کودک از آفريقا، آسيا و اروپای شرقی برخلاف ميل خود به بريتانيا قاچاق می شوند. از اين کودکان به عنوان کارگر ارزان و در تجارت جنسی استفاده می شود. يونيسف در گزارشی آورده که کودکان قاچاق شده وادار به فحشاء می شوند همينطور بدون پرداخت دستمزد از آنان به عنوان خدمه در منازل استفاده می شود و دربرخی موارد هم مجبور به شرکت در جرائم کوچک می شوند.ادامه

چهارشنبه، مرداد ۰۸، ۱۳۸۲


بازگشت پناهندگان عراقي


 اولين گروه از پناهندگان عراقی که از زمان سقوط حکومت صدام حسين به طور سازمان يافته به کشورشان برمی گردند، روز چهارشنبه، سی ام ژوئيه، وارد بندر بصره می شوند. ادامه

 

سه‌شنبه، مرداد ۰۷، ۱۳۸۲


سياستهاى پناهنده پذيرى


سالهاست كشور افغانستان دست خوش جنگ، نارامي ، تضادقوميتها در فرهنگ ، مذهب ...ميباشد.فشار هاي ناشي از فقر اقتصادي و فرهنگي و همچنين پاره اي از موارد بالا باعث مهاجرت و خروج عده اي كثير از اين مردم به اميد يك زندگي بهتر و آزاد تر شده است.
طي سالهاي اخير علي الخصوص از سالهاي آغازين حكومت طالبان اين مهاجرتها رشد فزاينده تري به خود گرفته بود و دلائل اين امر نيز بر همگان مشخص است.
با مقدمه كوتاهي كه در فوق آمد، بايد  اين امر را خاطر نشان كرد كه رفتار با اين پناهجويان و بي خانمانها كه به اميد زندگي بهتر و امنيت بيشتر موطن خود را ترك نموده اند،بايد با اصول بين المللي همخواني داشته باشد.
اين مهاجران با تمامي سرمايه زندگيشان و بر كف نهادن جانشان،هزاران خطر را به جان خريده ،سر مايه هاي خود و كشورشان رادر همان اندازه كه در توانشان بوده  به  قاچاقچيان انسان( يا ميتوان بهتر گفت به اروپا )داده اند و موجبات رشد و شكوفائي اين قاره سبز بودند.كه البته اين امر شامل همه مهاجرين و پناهجويان ميباشد.
اينك پس از گذشت 2 يا چند سال پر از فراز و نشيب با شرايط پناهندگي و در بعضي موارد سرويسهاي نه چندان خوب به ناگاه تصميماتي براي اخراج آنها انديشه ميشود.


كشورهای مهاجر پذير ديروز-اينك در سياستهايشان تجديد نظر به عمل آورده و جملگي در صدد اتخاذ سياستهاي جديد بر مي آيند...يورداك (يا همان بانك اطلاعاتی انگشت نگاري) تا بدين وسيله بهانه اي خوب براي بازگرداندن اين مردمان بي پناه داشته باشند.
كشور انگلستان كه سال قبل با توافق دولت فرانسه حدود يكهزار پناهجو ساكن در كمپ كاله را راهي كشورش ميكند،اينك به شكلي نا باورانه و به بهانه بر قراري امنيت درافغانستان و بدون هيچگونه اطلاع قبلي كه حتي اين پناهندگان توانسته باشند مطالبات خود را كه در يي چند سال اخير با زحمت و كاربه دستش آورده اند را جمع آوري نمايند( يك منفعت ديگر براي قاره سبز )به افغانستان ديپورت مينمايد.
دانمارك نيز به نوعي ديگر و بلژيك همچنين،  احتمالا آلمان و سوئد و ...تا چندي ديگر اين امر را به تحقق خواهند رساند.
شايد حال كه بحث از بازساري افغانستان پيش آمده و قرار است جملگي اين كشورها در اين امر خدا پسندانه!!!! شركت نمايند،باعث اتخاذ چنين تصميماتي بوده,كه البته ميباست عكس آن صادق تر باشد.ويا توانائي اين سرمايه گذارها با استفاده از نيروي كارارزانشان و در ممالك خودشان مقرون به صرفه تر خواهدبود .آنهم سرمايه گذاري در بخش صنايع وابسته و مونتاژ.
موضع حال حاضر بلژيك و بحران پيش آمده براي اين پناهجويان كه حدود يكهزارو اندي ميباشند تنها مشكل سياست پناهنده پذيري اروپا و بلژيك نيست.اعتصاب غذاي خشك و تر نيز شايد تا اندازه اي اين دولتها را مجبور به اتخاذ تصميمات تازه نمايد ولي زود گذر و شامل حال زمان خواهد بود. نشان دادن يك چراغ سبز براي مدت كوتاه و بر له پناهندگان مورد بحث ما نيست ،بلكه بحث بر سر اين است كه دولتهاي آزاديخواه و دمكرات جهان باچه مبنا و بر چه اساسي اولا مواد اعلاميه حقوق بشر را ناديده ميگيرند و ثانيا با توجه به دانسته هاي خودداز قوانين پناهندگي ,چگونه در اين مورد اتخاذ به تصميم گيري مينمايند.
براستي اينها كه خود پايه و ستون اين خيمه شب بازيها رادر دنيا پايه ريزي ميكنند و از طريق بوقهاي تبليغاتي و شبكه هاي خبريشان هر چيزي را به خورد مردم دنيا ميدهند از مسائل ممالكي چون افغانستان ،ايران، سوريه، عراق ،آلباني و ...كشورهاي قاره سياه كه روزگاري جزو مستعمرات و يكي از استانهاي كشورشان بوده بي اطلاعند.( ساده انگاريست )

آقايdewael وزير داخلي بلژيك در آخرين صحبتهايش بيان ميدارد كه از آغاز سال 2004 براي پناهجويان افغان و نه جمله پناهجويان!!!! تصميمات جديدي اتخاذ ميگردد.كه به نظرم كليه عزيزان بايد گوش به زنگ اين قضيه باشند كه دوباره به وعده  نه چندان مناسبي كه هفته هاي قبل از اين جريان  و با دادن يك پاسخ مثبت به چند ايراني داده شد ،اكتفا ننمايند و اين معضل را ،مشكل خودشان كه در حدود سيصد نفر ميباشند ،ندانسته و در بيانيه هاي خود از آن به عنوان يك مشكل و معضل امر پناهنده پذيري و براي تمامي پناهندگان با هر مليتي قلمداد نمايند.
به اميد شنيندن خبرهاي خوش اگر چه ميدانيم ضعيف هميشه پايمال است.



يكي به نعل يكي به ميخ!!!


امروزصحبتهاى  آقای Patrick Dewael ، وزير داخلی بلژيک را كه پاسخگوی پرسشهای کميسيون داخلی نمايندگان در مجلس اين كشور ـ در مورد مشکلات مربوط به پناهجويان افغان  خواهد بود را دنبال كنيد آنهم با پيش فرض اين خبر پابليش شده در ‌بی بی سي.



دوشنبه، مرداد ۰۶، ۱۳۸۲


اخراج پناهجوىان افغان از دانمارك


 


مقامات دانمارک متقاضيان پناهندگی افغان را با زور مجبور به بازگشت به افغانستان ميکنند. پس از مذاکرات طولانی  مقامات افغانستان و سازمان ملل  و  توافق در اين مورد دانمارک شروع به بازگرداندن  پناهندگان به افغانستان کرده است. روز سه شنبه هفته قبل يک هواپيمای دربست با نظارت پليس عده اي پناهجوى افغانی را راهی کابل کرده  و تحويل مقامات محلی داده است.تعدادی از اين پناهندگان  قبل از اخراج فرار كرده و مخفی شده اند که همگی انها تحت تعقيب پليس كشور دانمارک و شينگن می باشندو  تقاضای مجدد پناهندگی  از هيچ کشور ديگر درمحدوده  شينگن برايشان امكان پذير نيست ندارند. كشور مذكور از مدتها قبل تصميم به اخراج  پناهجويان افغان به کشورشان را داشت اما بدليل پاره اى از مشکلات در ايجاد تفاهم با مقامات افغانی و سازمان ملل  اجرای آن را به اينده موكول نموده بود.


اخرين تصميمات در مورد اعتصابيون


اخرين خبرهاي گزارش شده از متحصنين حكايت از ديدار يكي از پناهجويان به عنوان نماينده با رياست كميسارياي پناهندگي( pascal smet )دارد.دراين ديدار آقاي پاسكال صحبت از حق اعتراض مجدد نسبت به روند پرونده اين پناهجويان و درخواست دوباره اي جهت اقامت آنها اشاره نموده .


نام برده متذكر گرديد,هر شخصي كه مدت پنج سال از اقامش در بلژيك بگذردو همچنان روند پرونده پناهندگيشان در حال طي شدن  باشد,به صورت اتوماتيك ميتواند در اين كشور بماند و زندگي كنند.


وزير امور داخلي dewael نيز هيچگونه عقب نشيني از مواضع قبلي از خود در ارتباط با پناهندگان نشان نداده اند.


پناهندگي قايقرانان ايران به المان


دو نفر از اعضاى تيم قايقراني كشورايران که براي انجام مسابقه به آلمان عزيمت نموده بودنددر شهر آوگسبورگ Augsburg از تيم ايران جدا شده و از كشور آلمان درخواست پناهندگي کرده اند. اصغر امرالله مجدآبادي سرپرست تيم نيز، در پي شنيدن خبر دچار حمله قلبي شده و  در بيمارستان بستري ميبا شد.


 

یکشنبه، مرداد ۰۵، ۱۳۸۲


پشيمان از بازگشت


 دهها تن از پناهجويان افغان که در طول بيش از يک سال گذشته از کشور های مختلف به کشور شان بازگشته اند، با تجمع در مقابل وزارت امور مهاجرين افغانستان در کابل، از دولت خواستند که به مشکل بی سرپناهی آنان رسيدگی کند.ادامه

 


فقط پاسپورت بلژيكي


خوب يه خبر جالب ديگه اينكه تجمع كنندگان افغان كه در اعتراض به سياستهاي ديپورتي دولت بلژيك از چند روز پيش دست به تحصن زده اند,نه تنها به تمديد مهلت داده شده براي ترك خاك كشور بلژيك اکتفا نمی کنند ,بلكه درخواست گرفتن يك جواب قطعي كه همانا اخذ پاسپورت يا به عبارتي گرفتن nationliteit ميباشد را دارند.!!!!!!


 


حتما بخوانيد


بالاخره خبر تحصن پناهندگان افغان در سايت خبري ايرانيان بلژيك نيز پابليش شد و اميدوارم كه يك به يك سايتها و وبلاگهاي خبري نيز در حمايت از اين پناهجويان دست بكار شوند.
ديشب وقتي به ليست اين منابع خبري افغانستان نگاه ميكردم, يك مسئله برايم حائز اهميت بود و آن اينكه, با توجه به مشكلات عديده اي كه در كشور مذكور وجود دارد ,روشنگران وتحصيلكردگان و حتي قشر متوسط جامه تحصيلي نيز , ميخواهد از طرق مختلف ,نه تنها حرف دلشان را بلكه مشكلات بيشمار افغانستان امروز را به گوش جهانيان برسانند.
آنوقت در كمال بي نزاكتي به آنها بگويند كه دولت به عنوان هديه سفر اقلام و لوازم بنائي و سيم كشي و ...در اختيارتان ميگذارد.
اگر اينجانب نسبت به حقوق و قوانين پنا هندگي يا اصول و مواد اعلاميه حقوق بشر-على الخصوص ماده 13 بي اطلاع ميباشم , لطفا عزيزي مرا راهنمائي كند كه آيا اين هم يكي از اصول و مواد اين حمايتها ميباشد يا مثل تمامي مواردي كه در ارتباط با داستان بي خانماني اين دسته از انسانها كه با خود نام پناهنده را يدك ميكشند , يك چيز جديد و ساخته و پرداخته يك فكر خلاق!!!!!!!!!!!! اين مملكت است .
ظريفي ميگفت از گام اول پناهندگي در اين كشور تا الان ,تصميمشان براي هر فرد , مثل شرايط آب و هوائيشان ميباشد.و الحق كه بهترين كلام همين بود و بس...


 لينک امروز


 

پنجشنبه، اردیبهشت ۱۸، ۱۳۸۲


خودکشی يا قتل يک پناهجوی ديگر ايرانی در ترکيه


 عليرغم هشدارهاي قبلي و اعتراضات انجام گرفته شده در ارتباط با بي توجهي دستگاه دولتي تركيه و كميسارياي عالي پنا هندگان سازمان ملل متحد در قبال پناه جويان ايراني ساكن در اين كشور و در ادامه اين سركوبهاي دولتي يكبار ديگر خبر از انجام جنايت ديگري رسيد .ادامه

 


دوشنبه، اردیبهشت ۰۸، ۱۳۸۲


دلائل مهاجرت و پناهندگي زرتشتيان


 قريب به دو سال است كه زرتشتيان ايران با پد يده ای نو روبرو شده اند كه در مجالس عاميانه زياد مورد نقد و بررسي قرار گرفته است . مدتي است كه جمعيت زرتشتي ايران بصورت پناهنده به كشور آمريكا مي روند و بسياری اين مسير را راحت ترين و بي دردسرترين راه خروج از كشور تلقي مي نمايند . ادامه

 


یکشنبه، اردیبهشت ۰۷، ۱۳۸۲


دانماركىها به پناهجويان كمك نكنند


 "برتل هاردر" وزير مهاجرت دانمارک از" لين اسپرسن" وزير دادگستری اين کشور خواسته است تا امکان تشديد مجازات در مورد دانمارکی هايی که به پناهندگان فراری کمک ميکنند تا خود را از دسترس پليس مخفی نگاه دارند را مورد بررسی قرار دهد. او همچنين از رئيس پليس و رئيس اداره مهاجرت دانمارک خواسته است تا پاراگراف معروف شماره 43 در قوانين مهاجرتی دانمارک را کاملا به اجرا بگذارند. بر اساس اين پاراگراف افرادی که به پناهندگان فراری که از مقامات دولتی جواب آخر خود را گرفته اند و بصورت مخفيانه زندگی ميکنند کمک کنند مجبور خواهند شد مخارجی را که پليس جهت جستجو و دستگيری اين پناهندگان متحمل ميشود را بپردازند.

استكهلميان

 

پنجشنبه، اردیبهشت ۰۴، ۱۳۸۲


پناهندگان ايراني در بلژيك


 اينهم آمار ايرانيان پناهنده در بلژيك البته تا سال2002


پراكندگي پناهندگان


 اين جدول حاوي امار و ارقام پناهندگان در كشورهاي دنياست،بين سالهاي 92 تا 2001 .

دوشنبه، فروردین ۰۴، ۱۳۸۲


اين مطلب رو بخونين و در بارش كمي فكر كنيد


 فرانسيس‌ فوكوياما در كتاب‌ بسيار جنجال‌برانگيز خود بحثي‌ را در دو زمينه‌ فلسفي‌ وتعبير خود از تاريخ‌ ارائه‌ مي‌كند. او ادعا مي‌كند با تاسيس‌ حكومت‌ ليبرال‌ دمكراتيك‌ تحول‌تاريخ‌ به‌ پايان‌ خود نزديك‌ مي‌شود و استدلال‌ مي‌نمايد كه‌ بحران‌هاي‌ گذشتة‌ نزديك‌بيانگر شكست‌ آلترناتيوهاي‌ ديگر در اين‌ مسير است‌. چون‌ اين‌ آلترناتيوها (كمونيسم‌،ناسيوناليسم‌، و حكومت‌ ملي‌ خودكامه‌) در برآورده‌ كردن‌ عميق‌ترين‌ اميال‌ شهروندان‌ناكارآمد بوده‌اند و به‌ نفع‌ دموكراسي‌ ليبرال‌ كنار مي‌روند. او اعتقاد دارد دموكراسي‌ ليبرال‌بيشترين‌ قرابت‌ را با تحقق‌ خواست‌هاي‌ اصلي‌ بشريت‌، يعني‌ ميل‌ به‌ بهبود مادي‌ وشناسايي‌ انسانيت‌، دارا مي‌باشد.و ادامه