دوشنبه، اسفند ۱۰، ۱۳۸۳

چرا ما پناهنده ايم!



در سفرى که هيئت فدراسيون به شمال سوئد داشت اسماعيل مولودى بهمراه احزاب سوئدى( حزب چپ، سوسيال دمکرات، حزب مرکز و حزب محافظه کار) بحث و جلسه اى در فولکت هوس شهر بودن شرکت کرد و در مورد ايران و ايرانيان پناهجو در سوئد سخنرانى کرد. که روزنامه مشهور شمال سوئد بنام ان اس د قسمتى از آنرا در همين روزنامه بتاريخ ٣١ ژانويه ٢٠٠٥ به چاپ رسانده. اکنون ترجمه فارسى سخنرانى را ميخوانيد .



اصل مطلب

شنبه، اسفند ۰۸، ۱۳۸۳

بحران هويت اروپاييان در کشاکش با مهاجران مسلمان



در ارتباط با مطلب اخرين شماره " تايم " كه بي بي سي نيز به نقد آن پرداخته است و اتفاقا خيلي از مسائلش به اين كشور يك وجب و چهار انگشتي بلژيك ، ارتباط دارد ، اگر فرصتي دست بدهد نوشتاري خواهم داشت . براي امادگي ذهنتان با اصل جريان كه از سوي تلويزيونهاي بلژيكي نيز به آن اشاره شد ، اصل جريان را بخوانيد تا بعد .

جمعه، اسفند ۰۷، ۱۳۸۳

كودكان خانواده هاى مهاجر ايرانى و مسئله فراگيرى زبان مادرى


در بسيارى از كشورهايى اروپايى، تلاش بر آن است كه كودكان خانواده هاى مهاجر، علاوه بر زبان كشور ميزبان، تسلط خود بر زبان مادريشان را نيز حفظ كنند. خانم شهلا طاهرپسند كه از آموزگاران زبان فارسى در سوئد است و در برنامه ريزى نخستين همايش معلمان زبان فارسى اروپا در شهر وين نيز سهيم بوده است، در گفتگويى با صداى آلمان از جمله وضعيت زبانى كودكان ايرانى به ويژه در سوئد را مورد ارزيابى قرار داده است .


پنجشنبه، اسفند ۰۶، ۱۳۸۳

ازدواجهاي ساختگي ( به جهت مهاجرت ) در انگلستان كنترل ميشود


اين خبركه از وب سايت بي بي سي فارسي هست رو من تازه ديدم ، شايد شما هم نديده باشيد ...


از اول فوريه، در بريتانيا قوانين جديدی به منظور جلوگيری از ازدواجهای ساختگی که با هدف فرار از قوانين مهاجرت صورت می گيرد به اجرا گذاشته شده است .

مطابق اين قوانين اکثر شهروندان کشورهای غير عضو اتحاديه اروپا برای ازدواج در بريتانيا نياز به کسب اجازه ويژه از وزارت کشور خواهند داشت .
دولت بريتانيا می گويد اين محدوديت برای هدف قرار دادن گروههای جنايتکار وضع شده که به شهروندان بريتانيا و ديگر کشورهای عضو اتحاديه اروپا که در بريتايا مشغول به کار هستند پول پرداخت می کنند تا با مهاجران ازدواج کنند و آنها بتوانند در بريتانيا اقامت داشته باشند.



به گفته دولت بريتانيا در سال گذشته ميلادی بيش از سه هزار ازدواج که ظن آن می رود ساختگی باشد صورت گرفته است.
مخالفان قوانين جديد می گويند که اين قوانين حقوق اوليه بشر را نقض می کند و می تواند تبعيض آميز باشد.
طبق قوانين قبلی هر کس که می خواست در بريتانيا ازدواج کند تنها می بايست ثابت می کرد که يک هفته در اين کشور اقامت داشته است و از دو هفته قبل، ازدواج خود را به دفتر ثبت ازدواج محل اطلاع می داد .



اما از امروز شهروندان کشورهای غير عضو اتحاديه اروپا به غير از سوئيس، ليختن اشتاين، ايسلند و نروژ، که قصد ازدواج در بريتانيا دارند بايد يا ويزايی بگيرند که بتوانند پيش از ورود به اين کشور ازدواج کنند و يا گواهی تاييد ازدواج از سوی وزارت کشور بريتانيا درخواست کنند .



متقاضيان گرفتن اين گواهی، که 135 پوند بايد برای آن پرداخت، بايد مدارکی ارائه دهند که ثابت کند آنها به لحاظ قانونی اجازه دارند در بريتانيا اقامت کنند .

آنهايی که وضعيت اقامت مشخصی ندارند، از جمله پناهجويانی که در انتظار جواب درخواست پناهندگی هستند اجازه ازدواج در بريتانيا ندارند .




چهارشنبه، اسفند ۰۵، ۱۳۸۳

ايرانيان در صدر پناهجويان بريتانيا قرار گرفتند



خوشمان آمد ، چرا كه داريم پوز چيني ها را كه به مهاجرين نخست و كشوري كه بيشترين مهاجرت را در دنيا داشته اند ، ميزنيم .



اصل خبر رو بخوانيد

سه‌شنبه، اسفند ۰۴، ۱۳۸۳

باز هم ادامه مطلب پروسه پناهندگي


آخرين بخش از نوشتار طولاني بودن پروسه پناهندگي را در اين صفحه مطالعه كنيد . قدري خلاصه اش كردم چرا كه معمولا در وبسايت هاي خبري طولاني بودن خبر حوصله خواننده را سر ميبرد .

دوشنبه، اسفند ۰۳، ۱۳۸۳

استعفای کميسر عالی پناهندگان در پی اتهامات جنسی



رود لوبرس در نامه ای به کوفی عنان، دبير کل سازمان ملل، اين اتهامات را رد کرد و گفت که به دليل آنکه اعتماد عمومی نسبت به او کاهش يافته، از مقام خود کناره گيری می کند .



اصل مطلب

يهودي سرگردان !


امروز وقتي اين خبر رو خوندم باور كردنش برام خيلي سخت بود ، ولي مثل اينكه داره اتفاق ميفته !


" آريل شارون نخست وزير اسرائيل فرمانی را که متضمن خروج مهاجران يهودی از نوار غزه و چهار يهودی نشين کرانه غربی تا بيستم ژوئيه سال جاری است امضاء کرده است.



پيشتر کابينه آقای شارون بر طرح او برای خارج ساختن مهاجران که شمار آنان به حدود هشت هزار و پانصد نفر ميرسد صحّه گذاشته بود . اين طرح با هفده رای موافق در مقابل پنج رای مخالف تصويب شد. بعضی از مهاجران گفته اند عليه اجرای اين طرح اقدام خواهند کرد.



کابينه اسرائيل در جلسه امروز خود همچنين تغيير در مسير ديواری حراستی را که اسرائيل بين قلمرو خود و کرانه غربی ايجاد ميکند، صحّه گذاشت .



هدف از اين تغيير آن است که اراضی فلسطينی کمتری زير مسير اين ديوار برود و ميزان آن که در آغاز شانزده درصد برآورد ميشد به هفت درصد کاهش داده شود.
رهبران فلسطينی ميگويند اسرائيل با ايجاد ديوار ميخواهد ضمن تصرف اراضی فلسطينيان مرز آينده خود را با کشور آتی فلسطينی نيز مشخص سازد .



در همين حال امروز گزارش رسيد که سربازان اسرائيلی به سوی يک گروه از فلسطينی ها که گفته ميشود به قاچاق اسلحه از مصر به غزه مشغول بودند شليک کردند که به گفته منابع اسرائيلی به مجروح شدن چند فلسطينی منجر شده است. "


یکشنبه، اسفند ۰۲، ۱۳۸۳

هزينه تحصيل در آمريکا


داشتن مدرکی از يک دانشکده آمريکايی هنوز هم خواستنی ترين چيز در دنياست. اما سخت تر از اخذ پذيرش از آنجا، يافتن راهی برای تامين هزينه هاست .


شنبه، اسفند ۰۱، ۱۳۸۳

طولاني بودن پروسه پناهندگي


"ما در اين مورد نه همانند يک قلعه محصور خواهيم بود و نه درها را به طور کامل باز خواهيم گذاشت."


قسمتي از چهارمين بخش مطلب " طولاني بودن پروسه پناهندگي " را آماده كردم كه در اينجا ميتوانيد بخوانيد .

جمعه، بهمن ۳۰، ۱۳۸۳

بازگشت آوارگان و پناهندگان افغانى به كشورشان


بنا به گزارش كميسر آوارگان و فراريان سازمان ملل متحد، از سال ۲۰۰۲ ميلادى، يعنى از سه سال پيش تا بحال حدود سه ميليون و پانصد هزار نفر از فراريان افغانى به كشورشان بازگشته اند .


پنجشنبه، بهمن ۲۹، ۱۳۸۳

بسته شدن پناهگاه " لاكسو "


پناهگاه لاكسو كه روزگاري نه چندان دور پذيراي پناهجويان ايراني و ساير پناهندگان موفق امروز در سوئد بوده است براي هميشه بسته خواهد شد .

چهارشنبه، بهمن ۲۸، ۱۳۸۳

بي تدبير 2


بخش سوم از طولاني بودن پروسه پناهندگي را در ايرانيان بلژيك گذاشتم كه ميتوانيد در اين صفحه مطالعه كنيد .

خس آقا هم به جناب IQ يك چيزهائي گفته كه ديگه اين آقا بدون فكر حرف نزنه .

سه‌شنبه، بهمن ۲۷، ۱۳۸۳

بي تدبير

خواستم به اين مطلب جناب آقاي IQ البته به قول يكي از دوستان دنبالكي هم بفرستم كه ديدم طرف تهي و بي ارزش
تر از اين حرفهاست كه درد پناهندگي را كشيده باشد و آنها رو به مفت خور تعبير نكند .


جدا كه ايكاش اين آقاي بي تدبير : خودش به كارهاي وبلاگي و اينترنتيش برسد تا به نگاههاي خام و تهي از ارزش و انتقاديش به مسائل سياسي و اجتماعي و يا حداقل بفهمد كه چي ميگويد ! اميدوارم اين حرف به آقاي باقر زاده از حزب جمهوري خواهان كه خود ادعا دارد پناهنده است بر نخورده باشد و اين را به حساب بچگي ايشان بنويسد .


آخر آدم نميتواند هم از كيسه بخورد و هم از آخور
نكته تكميلي : علي تمدن عزيز هم ازين آدم بي تدبير شكوه داشته است . يك نكته ديگر را هم اضافه كنم و آن اينكه در زمان كمك به سينا مطلبي براي پناهنده شدنش به يكي از اين كشورهائي كه مفت ميدهند تا پناهنده ها بخورند ، چرا خودت را به آب و اتش زدي ؟

دوشنبه، بهمن ۲۶، ۱۳۸۳

پروسه پناهندگي - قسمت دوم


طولاني بودن پروسه پناهندگي و يا پروسه پناهندگي نام عنواني بود كه قسمت اول آن را در سايت ايرانيان بلژيك آورده بودم و قسمت دوم از اين نوشتار رانيز امشب به آن اضافه نمودم كه عينا در اينجا براي مطالعه شما خواندگان گرامي ميگزارم .


در بخش اول از مطلب " طولاني بودن پروسه پناهندگي " به چگونگي همكاري قاچاقچيان و شبكه مافيائي آن در ارتباط با رشد پناهندگي و پناهنده ( انسانهائي كه در چهار چوب تعاريف حقوقي اين واژه ميگنجند ) شدن به اروپا پرداختيم و در ادامه مطلب با اشاره به زندگي و تعريف آن در اروپا و تفاوت آن با آنچه ما بر اساس پندارهاي سنتي و تشكيلات خانوادگي و اجتماعي خود داريم ، پرداختيم .


همچنين به اين مطلب اشاره نموديم كه كشورهاي اروپائي و از جمله بلژيك ، با توجه به رشد منفي جمعيت و ميانگين سني افراد جامعه ، كماكان به نيروي مهاجر و پناهنده و صد البته در راستاي رشد اقتصادي جامعه شان نيازمندند .


ادامه قسمت اول ....


2 ) در راستاي درخواست پناهنده شدن و طولاني بودن اين پروسه و اينكه چرا قوانين به صورت يكسان و با توجه به يك پروسه خاصي صورت نميگيرد ، مباحث مختلفي بيان ميگردد كه در اين ميان نمونه هاي قابل لمس، بسيار ديده و يا شنيده شده است . از ان جمله اينكه چرا فلان شخص در مصاحبه خود با ادراه اتباع بيگانه پاسخ مثبت دريافت نموده و ان شخص ديگر پاسخ منفي دريافت نموده است ؟


چرا با تمامي مدارك و اسنادي كه ارائه ميكنيم با پاسخ منفي در مصاحبه اول روبرو ميگرديم ؟ و چرا با توجه به همان مدارك در مصاحبه هاي ديگر پاسخ مثبت دريافت ميكنيم؟چرا پس از گذشت چند سال ، فردي با انجام يك مصاحبه به تمام آنچه خواسته ، رسيده است و چرا آن ديگري سه بار و در تاريخهاي پياپي به كميسارياي عالي پناهندگان دعوت ميگردد و دست آخر سر از پا دراز تر راهي خانه ميگردد؟ و هزاران چرا هاي ديگر كه تمامي پناجويان كمابيش با آن دست و پنجه نرم ميكنند و در جريان روند و پيگري پرونده ساير دوستان خود نيز ميباشند .


حقيقت امر را به نظر با قدري تحليل روشن بينانه و ساده ميتوان مشخص نمود . همانطور كه قبلا به نظر شما خوانندگان ارجمند رسيد ، اين پروسه بنا به دلائلي ميبايست طولاني مدت باشد و پناهنده راهي به جز تحمل اين سختي ( البته عده ائي بر اين اعتقادند كه شرايط پناهندگي همانطور كه در گرفتن پاسخ شهروندي مناسب براي همه يكسان نبوده است ، در حالت اقامت موقت تا اخذ اولين پاسخ و شرايط در نظر گرفته شده از لحاظ سيستمهاي اجتمائي و رفاهي و بهداشتي ، نيز داراي شرايط يكساني نبوده است ) ندارد . و قدر مسلم كسي براي اين قشر از افراد دعوتنامه ائي ارسال نكرده است تا حال بخواهد شرايط را براي زندگي شما ، آنهم خارج از عرف متداولش در نظر بگيرد . ( بدون در نظر گرفتن امضا و توافق نامه هاي بين اللمللي در اين باره )


ذهن همه پناهجويان را به دانستن اين نكته روشن ميكنيم كه اگر قرار باشد دولتهاي اروپائي در مدت زمان كوتاهي به همه اين افراد پاسخ مثبت و حق شهروندي اعطا نمايند ، ممالك "مهاجر فرست " ديگري در صفحه جغرافيائي كشورهاي جهان سوم باقي نخواهد ماند و كشورهائي كه در زمينه هاي مختلف سياسي و مذهبي و اجتماعي و اقتصادي اسيب پذير نشان داده اند ، به يكباره با سيل پناهنده شدن شهروندانشان مواجه خواهند شد كه اروپا و ساير كشورهاي پناهنده پذير را دچار مشكل خواهند نمود .از اين رو ست كه انچه در ظاهر امر و در مصاحبه هاي انجام شده توسط ادارات اتباع بيگانه اين كشورها با پناهجويان ميبينم و آنچه در اخبار ميخوانيم ، با تفكرات و ايده هاي ما سازگاري نشان نميدهد .

یکشنبه، بهمن ۲۵، ۱۳۸۳

پروسه پناهندگي


عنوان فوق نوشته ائي است كه قسمت اول آن را در سايت ايرانيان بلژيك گذاشته ام و به مرور ان را ادامه ميدهم . براي خواندن قسمت اول آن به اين صفحه مراجعه كنيد .

شنبه، بهمن ۲۴، ۱۳۸۳

بازگشت يک پناهجوي ايراني از پلکان هواپيما در سوئد در پی خودداری و مقامت سرسختانه از سوار شدن به هواپيما



يک ايراني 62 ساله به نام اسماعيل خليل که دولت سوئد قصد داشت روز گذشته او را به ايران بازگرداند، با تغيير تصمصم مسئولان اداره اتباع خارجي سوئد هم اکنون در بازداشتگاه به سر مي برد تا وضعيت اقامتش روشن شود. اسماعيل خليل ابراهيم در مصاحبه با راديو فردا می گويد بدنش از تحکم و فشار پليس براي سوار کردنش به هواپيما کوفته شده اما رفتار ماموران بازداشتگاه انساني است. وی در وحشت آن است که اين بار او را با دستبند روانه فرودگاه کنند .


اصل مطلب



لينك امروز



اين مردك ، چارلز رو عرض ميكنم ، چنان با اليزابت سياستمدار دست به يكي كردن و داياناي بيچاره رو سر به نيست كردن - تا معلوم بشه كه اين اقا از خيلي وقت پيش ترها دل به اين خانم نه چندان محبوب امروزي داده بوده .



اگرچه ما از دايانا و خوبيهاش و مردم پسنديش زياد شنيده بوديم ولي اين رو هم بايد عرض كنيم كه توي زندگي شخصيشون نيوديم كه ببينيم از نزديك چه جور آدمي بوده .به هر حال قدر مسلم اينه كه اين خانم كاميلا محبوبيت دايانا را در خواب هم نميبينه .

جمعه، بهمن ۲۳، ۱۳۸۳

يوروداك


چند تا ايميل داشتم مبني بر اطلاعات كامل در ارتباط با قوانين يوروداك و معاهده دابلين ، كه توجه شما رو به خواندن متن اصلي به زبان انگليسي جلب ميكنم .


اين منبع مستقيما لينك به سايت اتحاديه اروپا ميباشد .

پنجشنبه، بهمن ۲۲، ۱۳۸۳

موافقت احزاب سوئد با اعطاي شهروندي به پناهندگان


سوئد كه قبلا در ارتباط با اعطاي پناهندگي به افرادي كه در ان كشور اقامت غير قانوني دارند ، نويد حق داشتن مجوز قانوني براي زندگي داده بود ، در تازه ترين خبر انتشار يافته از سوي سايت استكهلميان ، موافقت پنج حزب از هفت حزب دولت را مبني بر دادن اين حق به پناهجويان اعلام نموده است .


چهارشنبه، بهمن ۲۱، ۱۳۸۳

گفتگو با يك حقوقدان پيرامون جزئيات «قانون مهاجرت» جديد در آلمان



از اول ژانويه ۲۰۰۵ ميلادى با به اجرا درآمدن «قانون مهاجرت» در آلمان، موقعيت حقوقى اتباع خارجى مقيم آلمان تغيير كرده است. كارشناسان معتقدند كه اين موقعيت حقوقى جديد در وضعيت اتباع خارجى تأثير مثبت خواهد گذارد. صداى آلمان گفتگويى داشت با «پتر اشتورتسن‌برگر» (Peter Stürzenberger)، وكيل متخصص امور اقامت و مهاجرت در شهر كلن، پيرامون جزئيات اين قانون .



اصل مطلب

سه‌شنبه، بهمن ۲۰، ۱۳۸۳

چقدر ارزش داريم ما و خودمون نميدونستيم !

طرح تازه بريتانيا برای محدود کردن مهاجرت


چارلز کلارک، وزير کشور بريتانيا در هنگام ارائه اين طرح خطاب به نمايندگان مجلس گفت مهاجران برای اقتصاد بريتانيا حياتی هستند اما فرايند مهاجرت نيازمند نظارتهای بيشتری است.


دوشنبه، بهمن ۱۹، ۱۳۸۳

تقديم به ايرانيان مهمان



پسرم ، دخترم



از اين كه در وطنت به دنيا نمي ائي دل چركينم ، از اينكه با باز شدن چشمان كوچكت - همقطاران و هم شكلان و هموطنانت را نميبيني ازرده خاطرم ، از اينكه بايد دور از اجداد پدري و مادريت باشي - ناراحتم ، از اينكه با ف ر ه ن گ شكسته ات بزرگ نميشوي نگرانم و از اينكه شايد ما به تو اين را تحميل كرده باشيم - بر خود ميلرزم .



.... پسرم ، دخترم - با تمام اين نگرانيها كه بيشتر انها به همان فرهنگ و پيشينه فكري اجداد ما بر ميگردد و نسل به نسل و سينه و به سينه به ما انتقال داده شده است ، اينك بر خود ميبالم ، وجدانم راحت و فكرم الوده به مسائلي نيست كه در روز هزاران نفر مثل تو را در پهناورترين كشور پارسي زبان به خود مشغول داشته است .



و اما اكنون ....



دلواپس بدنيا آمدنت نيستم كه اگر با بي پولي مواجه باشم ، بيمارستان زنان و زايمان مملكتم دست رد به سينه مادرت بكوبد كه تا پول به حساب بيمارستان نريزيد ، از پذيرش شما معذور خواهند بود ، نگران اين نيستم كه مادرت را با هزاران بي حرمتي و در آن فضاي ناسالم بيمارستان و تلخ روئي پرسنلش مورد بي احترامي قرار دهند ، آسوده فكرم كه در اتاقي خصوصي كه بدنيا مي آئي ميتواني از بدو تولدت، در و ديوارش را با دهان وزبان كوچكت ليس بزني و با احترامي كه براي بدنيا آمدن فرزند خودشان دارند ، براي تو نيز آنگونه رفتار كنند و صد البته با تجهيزات كافي .



پسرم ، دخترم ...



ديگر نگران اين نباش كه راه مدرسه و مهد كودكت قدري دور است و شايد هزاران خطر تو را تهديد كند ، دلواپس مباش كه شايد در سر كلاس درست مسائل فني و ايمني ساختمانش رعايت نشده باشد و برايت اتفاق ناگواري بيفتد . ناراحت و دل نگران مباش كه بايد به زور چيزي را به مغزت بخورانند و ان را هدايت گر زندگيت و چراغ روشن راه خدا شناسيت نامند .



فرزندانم ....



فارغ و آسوده خاطر باشيد ، چرا كه فقر و فساد و فحشا را انگونه كه امروز در مملكت اجداديتان بر آدميان روا داشته اند را حس نميكنيد ، بي دغدغه به درستان برسيد وهزينه كلاسهاي آموزشي خود را اگر مدرسه تان پرداخت نكرد ، از من مطالبه كنيد تا ما به انها برسيم .اينجا براي توئي كه مهمان ايراني هستي و براي شمائي كه مهمان خارجي هستي همه چيز مهياست تا به رشد و نمو برسي . اينجا به زور با تو رفتار نميكنند ، اينجا با خشم و حتك حرمت با تو برخورد نميكنند و اينجا ..هزار و يك تصوري كه براي تو مشكل است به آنها بپردازي و كشورت را و مردمش را با آن دست به گريبان ببيني ، نميبيني .



دلبندانم ....



مهاجر و پناهنده ، شهروند و غير شهروند ... همه و همه از يك حقوق اجتماعي يكسان بهره ميبرند ، اينجا سرزمين عقل است و سرزمين منطق . اينجا همه چيز براي احترام به انسانيت شكل گرفته است . اينجا بر عكس كشور تو كه كه همه چيز صاحب ارزش است ، الا جان انسان ! ، جان انسان است كه حرمت و ارزش دارد و البته چيزهاي ديگر در كنارش براي رسيدن به اين هدف .



يادت باشد كه من به تو و به آينده ات به ديده عصا و براي آينده ام نمينگرم ، ولي اين را از ياد مبر كه زندگي و آينده ات را با تمامي خطراتي كه برايمان وجود داشت نجات داديم .



با تشكر از سرزمين آفتاب

شنبه، بهمن ۱۷، ۱۳۸۳

يك نوع از مهاجرت ، يك نوع از پناهندگي ،يك نوع از بدبختي


هر چند مسئولان ايرانى اصرار بر كتمان قاچاق زنان ايرانى به كشورهاى حاشيه خليج فارس و استفاده از آنها در شبكه خريد و فروش سكس دارند، اما در پوروتو آلگره اين واقعيت، موضوع يكى از دو سخنرانى خانم نرگس محمدى از كانون مدافعان حقوق بشر ايران در اجلاس برزيل بود .




جمعه، بهمن ۱۶، ۱۳۸۳

اعلام کمپين جهانى فدراسيون بر عليه سياستهاى ضد پناهندگى



دولتهاى غربى با شروع سال ٢٠٠٥، حملات بيسابقه اى را بر عليه حقوق ناچيز پناهندگان آغاز کرده اند. اجازه کار بسيارى از پناهجويان بازپس گرفته شده و بازپس فرستادن پناهجويان به کشورهاى مبدا شدت گرفته است.و شرايط براى پناهجويانى كه تازه درخواست پناهندگى ميكنند بشدت محدود شده است .



اصل مطلب

پنجشنبه، بهمن ۱۵، ۱۳۸۳

مرگ يك پناهجو در بلژيك


دوست و همكار گراميمان ، ابراهيم در سايت ايرانيان بلژيك ، مطلبي را مبني بر خودكشي يك پناهجو اهل ارمنستان ، در يكي از كمپهاي بسته كشور بلژيك را پابليش نمودند كه نظر خوانندگان را به اصل اين مطلب جلب ميكنم .

چهارشنبه، بهمن ۱۴، ۱۳۸۳

تعويق بازداشت مهاجران غيرقانونی در مالزی


مهلت دولت مالزی به مهاجران غيرقانونی برای خروج از اين کشور به سر آمده اما هنوز برای بازداشت و مجازات کسانی که موفق به ترک اين کشور شده اند اقدامی صورت نگرفته است .


سه‌شنبه، بهمن ۱۳، ۱۳۸۳

والا به خدا ما دست به شمارگرمان نزديم


اين چند روزه بحث بر سر اين كه اين مربع آبي تو وبلاگها كه خيلي از اطلاعات جانبي رو به شما ميدهد و ميتوانيد از ان براي بالا بردن تعداد خواننده هاتون كمك بگيريد كه تا كسي ببينه كف كنه و بگه اه ه ه ه ه ، چقدر ببيننده داره ، زياد بوده .


ولي حقيقتش يكي واسه من كامنت گذاشته كه تو هم اين كارو كردي !!


و حالا ما بايد ثابت كنيم كه والا نه ! اين كا رو نكرديم ، شاهدمون هم لينك وبسايت گويا و محبتشون به مطلبي بود كه اينجانب تحت عنوان" ويالون زن روي بام "نوشته بودم و در قسمت سياست از اين وبسايت ، در پائين صفحه و با عنوان سياست در وبلاگها داده شده .