سه‌شنبه، بهمن ۱۱، ۱۳۸۴

جنجال بر سر به تصوير كشيدن محمد


خبرهاي جالب و كامل و همچنين لينكهاي مربوط به روزنامه هاي سوئد و نروژ و دانمارك را در استكهلميان دنبال كنيد .

دوشنبه، بهمن ۱۰، ۱۳۸۴

برلين و طرح آن براى دادن حق تابعيت به مهاجران


طرحى در برلين، پايتخت آلمان، پيشنهاد شده است تا كسانى كه سالهاست به عنوان مهاجر در برلين زندگى مى‌كنند تشويق به گرفتن پاسپورت آلمانى شوند، يعنى از حق تابعيت، حق برخوردارى از حقوق كامل شهروندى در آلمان برخوردار گردند .


یکشنبه، بهمن ۰۹، ۱۳۸۴

خوب شد هيتلر از دنيا رفت !


اين دو روزه رفته بوديم اينجا ، چند دونه عكس هم گذاشتم اينجا و بعدا هم اگه حوصله داشتم در بارشون (در باره كشوري كه بهش لينك دادم ) با توجه به چيزهائي كه كم و بيش هم ميدونستيم و در بارش زياد خوانديم براتون مفصل مينويسم .

جمعه، بهمن ۰۷، ۱۳۸۴

شباهت استمناء با وبلاگ نويسي !


من زماني وبلاگ مجيد گرامي را باز كردم و برايش نظر م را با علامت تعجب گذاشتم كه او مطلبش را كامل ننوشته بود و توضيح داده بود كه طي چند ساعت آينده كاملش خواهد كرد .


در باره اين قياس نه اينكه از سر پاسخي به مجيد و يا اينكه توضيحي دوباره در اين باب ، بلكه از اين جهت ميخواهم به مطلب بپردازم كه " مشغوليتي " براي خودم فراهم كرده باشم .


اگر اشتباه نكنم ايرانيها بر اساس آمار و ارقامي كه چند ماه پيش در يكي از اين سايتها خواندم در رده سومين مردماني هستند كه در دنيا استمناء ميكنند ( از اين به بعد هر كجاي اين مطلب به اين لغت رسيديد ، بخوانيد وبلاگ نويسي ) و از اين رو با مشكل " كار " كه بايد به نام فاجعه از آن ياد كرد ، مشكلي نداريم ( تا اينجا شوخي با مجيد عزيز )


و اما اصل قضيه كه من بدان بيشتر از استمناء حقيقي كه مجيد بدان اشاره داشته است نظرم جلب شده است و قصد بزرگنمائي آن را دارم همان بحث دوم ايشان است كه وبلاگ را براي باز تاباندن انديشه به ديگران و از ان مهمتر دادن اگاهي به مردم عصر جديد در دنياي مجازي و دنياي حقيقي مطرح داشته است .


درست است كه با وبلاگ نميشود انقلاب فيزيكي كرد ولي انقلاب فكري را قطعا ميتوان با ان بوجود آورد همين كه از گوشه كنار دنيا و كشورها خودمان ، از مردم و ازادي و حمايتهاي بي دريغ جامعه خبري و زنداني سياسي و مسائل اقتصادي و فرهنگي و استمناء ميتوان به باز تاباندن يك انديشه پرداخت ، خودش يك حركت است ، يك انقلاب است و خودش يك مشغوليت است كه به نظرم با " مشغوليت " هاي ديگر قدري تفاوت دارد .


اگر چه وبلاگ نميتواند ماهيت يك رسانه را داشته باشد ولي با قدري تيز بيني و ريز بيني ميتوان ديد كه وبلاگ به خاطر نزديكيش با اتفاقات و رخدادها توان مقبوليتش براي خوانندگان ببيشتر است اگر چه ما هنوز كه هنوز است بي بي سي فارسي و يا صداي امريكا و يا ديگر بنگاههاي خبر پراكني را به محض نشستن پشت كامپيوتر نگاه ميكنيم .


يادم هست در همين انتخابات اخير رياست جمهوري در ايران وبلاگ " الپر " به خاطر نزديكيش با معين در محدوده پر خواننده ترين وبلاگها قرار داشت و اين امر جداي از مسائل حاشيه ائي كه بر ان رقم خورد ، خود نمونه ائي بود از اينكه ميتوان به وبلاگ بها داد و جريان را همانگونه كه هست از پشت شيشه هاي شايد غير حقيقي اين دنياي مجازي ديد .


گاهي داشتن پنج تا مسافر پيكان سوار ولي با تدبير و دانش و اگاه به مسائل ، بهتراز داشتن و خواندن وبسايت بي بي سي فارسي است كه مثابه يك بوئينگ است و عمه جان و ننه قمر و پدر بزرگ ما هم با راديوي كوچك خانه اشان كه انتنش را با سيم مسي به پنجره اتاق وصل كرده بودند و ان را چنان به گوششان ميفشردند كه سرخي ان تا چند روز بر گوششان هويدا بود، به ان گوش جان ميسپردند .


در كل نميتوانم بگويم كه با مجيد زهري مخالفم يا موافق . او چون هميشه خوب فكر ميكند و خوب مينويسد ( اينبار بخوانيد استمناء ).

پنجشنبه، بهمن ۰۶، ۱۳۸۴

نيك آهنگ


هميشه كاريكاتور رو دوست داشتم و از شماطتهائي كه پشت ذهن خلاق خالق اثر بوده لذت ميبردم . شيطنتهاي انتقادي و سياسي و مذهبي و شوخ طبعانه ....


به نظرم كاريكاتور هم مثل يك بيت شعر ميمونه كه بعضي وقتها يك دنيا معنا و مفهوم داره . اين كار نيكان رو كه ديدم قهقهه مشتي زدم و گفتم كه لينك اختصاصي بهش بدم .


وبلاگ نيكان واين هم وبلاگ كاريكاتورهاش كه اگه اشتباه نكنم قراره اينجا جمع و جور بشه .

چهارشنبه، بهمن ۰۵، ۱۳۸۴

پرواز الهي هواپيماي جمهوری اسلامی


با درود به مقام معظم رهبری و رئيس ‌جمهور شب تاب، ورود شما را به هواپيمای جمهوری اسلامی ايران خوشآمد گفته و برايتان سفر خوشی را آرزو ميکنم.



برای رعايت نکات ايمنی، در طول پرواز کمربند شلوار خودتان و بغل دستی تان را بسته نگهداريد و از کشيدن
سيگار و قليان خود داری فرمائيد .


- اگر در هوای داخل کابين اختلالی پيش آمد، چفيه مخصوصی از بالای سرتان به پايين می‌افتد که رويش نوشته: جانم فدای رهبر. فورا آنرا برداشته و بسيجی وار آنرا دور سر خود ببنديد و يا حسين گويان از دربهای اضطراری، يعنی دو درب در جلو، دو درب درعقب و يک درب در وسط هواپيما به بيرون پرت شويد. توجه داشته باشيد، که در همه حال حجاب اسلامی را رعايت کنيد، حتی موقع پرت کردن خود از هواپيما.


برای مواقع اضطراری يک بسته کفن در زير صندلی شما قرارداده شده که آنرا بيرون آورده و بعد از گفتن شهادتين و دعا برای سلامتی رهبر بپوشيد.


- از کليه مسافرين محترم و عاشقان شهادت خواهشمندم در طول پرواز تا لحظه مرگ از وسايل الکترونيکی مانند تلفن همراه و لب تاپ و چرتکه و ماشين حساب اکيدا خودداری کنند.


- برايتان سفر آخرت دلپذيری را آرزو ميکنم. ناراحت نباشيد اين شتری است که جلوی خانه همه می‌خوابد. يکی زودتر يکی ديرتر. خوشا به سعادت شما که سوار هواپيمای ما شديد تا شهيد شويد. اگر دستمال کاغذی برای پاک کردن اشک‌هايتان لازم داشتيد ما نداريم بايد همراه خودتان می‌آورديد.


- در طول پرواز، همکارانم از شما پذيرايی خواهند کرد ولی قبل از آن مراسم سينه زنی و نوحه خوانی داريم. تسبيح برای ذکر استغفار در رنگهای مختلف موجود است که تقديم خواهد شد. دراين دقايق روحانی، همه شما را به نوشتن وصيتنامه سياسی- الهی توصيه می‌کنم. به اميد پروازهای بعدی .


برگرفته از كامنت وبلاگ عبدالقادر بلوچ ، مطلب معرفي وبلاگ شبنم فكر

دوشنبه، بهمن ۰۳، ۱۳۸۴

وضعيت آماري پناهندگان در آلمان


چند وقت پيش سايت استكهلميان از جامعه آماري سوئد اطلاعاتي ارائه نموده بود كه من نيز به آن در همين وبلاگ لينك دادم .


اينك نگاهي داريم به وضعيت و جامعه آماري پناهندگان در آلمان از طريق سايت انتگراسيون ايرانيان ساكن آلمان .

یکشنبه، بهمن ۰۲، ۱۳۸۴

FRONTLIJN


Frontlijn نام برنامه ايست كه از شبكه تلويزيوني CANVAS در بلژيك پخش ميشود و در برنامه شنبه شب خود به موضوع پناهندگي پرداخت .

اگر چه سايت ايرانيان بلژيك از قبل خبر پخش اين برنامه را با حضور وزير داخلي بلژيك و يك پناهنده ايراني داده بود، گفتم شايد عده ائي اين برنامه را از دست داده باشند .


به هرحال ميتوانيد شرح كاملي را به زبان ندرلند در اين قسمت بخوانيد ( اين مطلب صرفا براي پناهجوياني لينك داده ميشود كه در بلژيك و يا هلند هستند و به زبان ندرلند آشنائي دارند ) .


? MOGEN VLUCHTELINGEN ONS LAND NOG BINNEN


سوال فوق سوالي است كه اين برنامه در سايت اينترنتي خود مطرح ساخته و شما ضمن خواندن نظرات ديگران ميتوانيد به آن پاسخگو نيز باشيد .


آيا مجاز هست كه باز هم پناهنده ها به كشور ما بيايند ؟


. از نظر اين حقير طرح اين سوال با مشكل مواجه است چرا كه پناهندگي امري نيست كه به اجازه دادن و يا ندادن ارتباطي داشته باشد . اگر كشوري مواد قانوني كنوانسيون 1951 ژنو را امضا كرده و به آن متعهد ميباشد ، بايد بپذيرد كه در تمامي اعصار و زمانهاي مختلف اين امر يك حق طبيعي شمرده ميشود و اين امر به دادن اجازه كسي ارتباط پيدا نميكند لكن كشور مربوطه ميتواند با هماهنگيهائي كه با امور پناهندگي ملل متحد به عمل مي آورد ، سياستهاي خود را در اين زمينه مورد بازنگري قرار دهد .


به هر حال امر پناهندگي و پناهنده پذيري مسئله ائي بوده كه در تمامي زمانها وجود داشته و بر امده از جريانات و مشكلات سياسي ، مذهبي ، اجتماعي و جنسي .... بوده است .


پ . ن

جريان يك پناهنده ايراني سرگردان در فرودگاه بلژيك را كه تا به حال چند بار با پرواز به تركيه برگشت داده شده را نيز در اين صفحه ( به زبان ندرلند ) دنبال كنيد .

شنبه، بهمن ۰۱، ۱۳۸۴


رفتارهاي سياست مدارانه !

در ارتباط با رفتارهاي سياستمدارانه در زندگي روزمره و روابط هاي خانودگي و دوستانه ائي كه في ما بين ما انسانها حاكم است كم و بيش ميشنويم و ميبينيم و برخورد داريم .

حتما تا حالا با آدمهائي برخورد كردين كه اگر از انجام كاري ناتوان باشند و يا به خوبي از عهده انجامش بر نيايند ، به زمان و زمين ميكوبند تا يك جوري آن را با شما كه ميدانند از او بهتر در زمينه مورد نظرش ميدانيد ، مطرح كنند .

اما اين مطرح كردن به نوعي است كه از صد تا فحش و بد و ناسزا براي طرف مقابل بدتر است و .... آدم را ميسوزاند . منظورم اينست كه به در و ديوار ميكوبند تا نخواهند مستقيم بگويند كه ما بلد نيستيم و حتي توانش را نداريم . بلكه به اين شكل عنوان ميكنند كه ( مثلا ) من امروز وقت ندارم و بايد برم كلاس و يا سر كار و يا نميدانم هزار و يك بهانه ديگر و اگر ميشود شما براي من اين كار رو انجام بده .


حرف بر سر اين مسئله است كه اگر شهامت گفتن در مورد مسئله و يا كاري را نداريم و يا از عهده انجام آنها بر نمي آئيم ، خيلي ساده در خواست كمك كنيم و بگوئيم كه بابا جان من بلد نيستم و يا اصلا توانائي انجام اين كار ندارم . چرا بايد اينقدر به اين در و آن در بزنيم تا به ديگران بفهمانيم - آنهم با رندي - كه به شما نياز داريم .


اگر طرف شما ادم رك و پوست كنده ائي باشد و راست و حسيني بگذارد كف دستتان كه چرا از بيراهه وارد بحث اصلي ميشويد و يك راست بگوييد كه من بلد نيستم چي ؟

پنجشنبه، دی ۲۹، ۱۳۸۴

چالش فلسفی با يک نوع آنارشيسم


بحثي است از وبلاگ ملكوت در باره حسين درخشان و نوعي از آنارشيسم فكري و ذهني و جسمي كه بر اين شخص حاكم است .


اين مطلب را در اين جا بخوانيد .

چهارشنبه، دی ۲۸، ۱۳۸۴

پرداخت هزينه هاي اجتماعي با بانك كارت


سايت استكهلميان خبر جالبي ارائه داده در باره دادن بانك كارت به پناهندگان اين كشور و در رابطه با اين قضيه بيان داشته است كه سوئد به عنوان اولين كشور! در دنياست كه ميخواهد كمك هزينه هاي خود را نه به صورت وجه نقد ، بلكه به شكل بانك اوتوماتيك پرداخت نمايد .


اگر درست منظور نويسنده را متوجه شده باشم ، بايد بگويم تا آنجا كه اين حقير در جريان امورات مربوط به پناهندگان هستم نه تنها در بلژيك ، كه پرداخت وجوه توسط بانك كارتهاي بانك DEXIA پرداخت ميگردد ، در ديگر كشورها چون انگلستان ، اسپانيا ، آلمان و .... و كشورهاي ديگر نيز اين كمك هزينه ها به شكل پرداخت هاي اتوماتيك انجام ميگيريد .


البته اين امر بستگي به حالتهاي پناهنده پذيري و شرايط مد نظر قرار داده شده توسط ادارات اتباع بيگانه آن كشورها دارد و اينكه پروسه پناهندگي در چه مرحله ائي قرار گرفته است .


به هر حال تصور ميكنم كشور سوئد در اين زمينه ، اولين نبوده است .

سه‌شنبه، دی ۲۷، ۱۳۸۴

فليكر در وبلاگ يا وبسايت شما


اگر در فليكر FLICKR داراي عكسهائي زيبا هستيد و يا ميخواهيد از عكسهاي زيباي ديگران در وبلاگ و يا وبسايتتان استفاده كنيد بعد از عضو شدن در آن وارد صفحه اصلي براي انجام كارهايتان شويد .


در انتهاي اين صفحه جائي كه نوشته شده است COMPLETE SITEMAP كليك كنيد تا وارد صفحه خدمات فليكر شويد در اين صفحه و در قسمت دوم از مباحثي كه با رنگ قرمز نوشته شده است YORE PHOTOS دنبال اين جمله بگرديد ADD A FLICKR BADGE TO YOUR WEBSITE .


بعد از كليك در اين قسمت وارد صفحه ائي ميشويد كه از شكل و شمايلش ميتوانيد پي ببريد كه از شما چه خواسته و شما بايد چه كار بكنيد تا در انتها كد لازم را به شما بدهد و شما نيز كد مربوطه را در وبلاگ و يا سايت خود قرار دهيد تا ديگران به نوعي با هنر عكاسي شما و يا ديگران آشنا بشوند .


البته من قسمت A FLASH BADGE را امتحان كردم و جواب نميدهد گويا اشكالي در كدهاي آن وجود دارد و يا شايد با سيستم بلاگر همخواني ندارد .به هر حال HTML BADGE را بكار گرفتم آن هم شكل افقي در پائين صفحه ام .


اگر خوشتان آمد شما هم انجام بدهيد ، فكر ميكنم به اين طريق صاحب يك فتوبلاگ هم ميشويد .

دوشنبه، دی ۲۶، ۱۳۸۴

روشنفكري ديني نداريم !


داشتم نوشته ائي بر نقد كتاب علي مير فطروس ( برخی منظره ها و مناظره های فکری در ایران امروز ) را در بي بي سي ميخواندم كه در سال دو هزار و چهار، چاپ اول خود را پشت سر گذاشته . خيلي خلاصه ميگويم كه اگر به دين با ديده روشنفكري نگاه ميكنيد و به بعضي ها لقب روشنفكر ديني ميدهيد ، اين حقير نيز مثل نظريه پرداز خوش فكر دوران ما ، با شما مخالفم .

یکشنبه، دی ۲۵، ۱۳۸۴

وضعيت مهاجرت در سوئد


اين هم وضعيت مهاجرت و پناهندگي از نگاه آمار در سال دو هزار و پنج . جالب است بدانيد كه از بررسي تعداد 21000 پرونده مربوط به پناهندگي تعداد 4451 پرونده پاسخ مثبت دريافت كرده اند .


پنجشنبه، دی ۲۲، ۱۳۸۴

مرگ 345 زائر حج در مراسم رمی جمرات



يكي واسه ما بگه تو عصر نوين و انقلاب تكنولوژي و عصر اطلاعات و هشياري و عقل و منطق و خلاصه هر چيزي كه شما به اون ايمان دارين ، ..... اين مطلب يعني چي ؟ آخه يعني چي كه اين همه آدم به خاطر پرتاب سنگ كشته بشن ؟ اصلا اين مسئله با چه چيزي قابله حله .....



من كه نه ميفهمم و نه اگه بفهمم برام هضم شدني خواهد شد .

چهارشنبه، دی ۲۱، ۱۳۸۴

بيلان قانون جديد مهاجرت در آلمان


فصلنامه " خارجيان در آلمان"در شماره پايانی سال 2005 خود با اشاره به گزارشی از سمينار فوق و در مقاله ای با عنوان" سوراخ سوزن کمی بزرگترشده" برخی دستاوردها را که در سمينار فوق به آن پرداخته شده است را بصورت مختصر مورد اشاره قرار داده است.


دوشنبه، دی ۱۹، ۱۳۸۴

قزوينيها و دو طفلان مسلم !


وقتي چيزي در باره اقوام و ملل و آدمهاي مختلف ميگن ، حتما ريشه از جائي داره .


اگر ميگن هلندي ها و اسكاتلنديها خسيسند و يا بلژيكيها احمقند و يا انگليسيها گنده دماغند و يا فرانسويها خيلي چسان و فسان دارند ، در باره اين قزوينيها هم بيخود نگفتنها !


اينها هم نساختن و نساختن ، وقتي ساختن سراغ ساخته چه چيزي رفتند .

شنبه، دی ۱۷، ۱۳۸۴


علي آباد !


با توجه به فرمايش آقای خزعلی مبنی بر استفاده از تصوير امام علی به جای چراغ سبز راهنمايی رانندگی و اهميت ائمه اطهار در فرهنگ اسلامی و در راستای گسترش فرهنگ غنی اسلامی موارد زير جهت استفاده بهينه از ائمه پيشنهاد می گردد :



تغيير نامها ، ارگانها و اشخاص در جمهوری اسلامی ** :

رهبر معظم انقلاب: بزرگ علی


کميته امداد امام: گداعلی


سازمان محيط زيست: سبزعلی


سازمان بهشت زهرا: عروجعلی


اداره برق: چراغعلی


سازمان آب: آبعلی


شرکت سهامی شير و فرآورداه های لبنی: شيرعلی


کميته بررسی و ارزشيابی وزارت ارشاد: نظرعلی


وزارت حج و اوقاف: قربانعلی


ستاد امر به معروف و نهی از منکر: شَرَف علی


بانک مرکزی جمهوری اسلامی: برات علی


وزارت دادگستری: انصافعلی


سازمان غله کشور: شاطرعلی


سازمان حمايت از ايتام: کَرَمعلی


کميته ازدواجهای دانشجويی: عشقعلی


فرمانده سپاه پاسداران جمهوری اسلامی: اميرعلی


شورای نگهبان: حفيظ علی


رئيس مجلس شورای اسلامی: غلامعلی (با اینکه در حال حاضر اينگونه هست اين پيشنهاد برای روسای آينده مجلس مطرح می شود.)

احمد جنتی: رئيس علی


سخنگوی قوه قضائيه: صادق علی(اين نام می تواند به صورت مشترک به تمام سخنگويان جمهوری اسلامی اطلاق شود. مثلا" بگويیند: صادقعلی وزارت خارجه پايمال شدن حقوق بشر در کشور را تکذيب کرد.)


ايران: علی آباد


شرکت ايران خودرو: ممدلی(اين نام با توجه به حضور ذهن مردم در مورد ماشين مشدی ممدلی که نه بوق دارد نه صندلی پيشنهاد گرديده است.)


پ . ن

اين مطلب را از جائي كش رفتم و نويسندش خود م نيستم .

پنجشنبه، دی ۱۵، ۱۳۸۴

امير حيدري و شرحي كامل بر چگونگي اخذ كنواسيون ژنو ( بخوانيد پناهندگي ! )


امير حيدري كه قبلا از وي به عنوان يكي از قاچاقچيان انسان نام برده ميشد ! و بعدا وي را فردي امدادگر و خير در حل مشكلات پناهندگان ناميدند در آستانه اخراج از كشور سوئد قرار دارد .


نامبرده گويا شرحي كامل از يك كيس CASE را براي آنهائي كه ميخواهند پناهنده شوند بازگو نموده تا راهنمائي باشد براي آندسته از انسانهائي كه قصد گرفتن پناهندگي دارند . اگر چه بايد با قدري تامل به آن انديشيد ، ولي خواندنش بدون بهره نميباشد .


فايلش PDF است و متاسفانه قدري با زخمت باز ميشود . اگر خواستيد مطالعه كنيد اينجا را بينيد وبعد روي راهنماي پناهندگي در سمت چپ صفحه كليك كنيد .


لينك مستقيم ندادم چون ترسيدم به خاطر طولاني شدن صفحه در باز شدن ، فحش نخورم .

چهارشنبه، دی ۱۴، ۱۳۸۴

رشد اقتصادی دوبی 'دو برابر چين' است !

اداره توسعه اقتصادی دوبی
اعلام کرده که رشد اقتصادی دوبی در سال گذشته ميلادی از کشورهايی که بيشترين رشد اقتصادی را در جهان داشته اند، بسيار بالاتر بوده است .


اينكه به عده ائي به اين رشد نام " توسعه اقتصادي " لقب نميدهند در اشتباه محض به سر ميبرند . يكي از شاخص هاي همين رشد و توسعه اقتصادي " صنعت توريسم " هست كه عزيزان دل من ، ما با اين همه اوهم و تلم ( يه چيز ي تو همين مايه ها ) نتونستيم با اون همه كبكبه دب دبه " سازمان ميراث فرهنگي " كاري از پيش ببريم .


حالا عده ائي از همين روشنفكر مآب هاي ما كه به ريش اعليحضرت ميخنديدند و ميگفتند آوردن صنعت دست دوم و مونتاژ از اروپا و شيك شدن مردم و واردات جنس و خلاصه خيلي چيزاي ديگه ... كه ما رو به دروازه تمدن نزديك نميكنه .


حرف تو اين زمينه خيلي دارم كه هميشه هم تلاش كردم ساده عنوان كنم تا شايد ساده تو سر بعضي از اين روشنفكراي علمي نماي ما بره ، ولي متاسفانه تا حالا موفق نشدم و نشديم .


تو دانشكده كه بودم استادي داشتيم به نام دكتر ازغندي كه با ايشون درس تاريخ مشروطيت رو پاس ميكرديم ،.... خدا عمرش بده اگر زنده است و خدا نور به قبرش بباره اگر از دنيا رفته ... عجب استاد با دل و جرات و با انصافي بود ... هميشه دو روي سكه رو به بحث مينشست و از خدمات به قول امروزيها " قلدر مابانه " با شهامت پيروي ميكرد .


راستي يه جورائي تو اين بلژيك خراب شده دنبال ورژن فارسي " كهن ديارا ميگردم " هر كسي سراغ داره آدرس بده تا تهيه كنم . ( اگرچه مربوط به انتشارات خودمه ! ) ممنونم .

پ . ن


كتاب خاطرات فرح پهلوى، شهبانوى سابق ايران، از زبان فرانسه به فارسى برگردانده شده وبه وسيله نشر فرزاد، بدون نام مترجم، در سال ١٣٨٢خورشيدى منتشر گرديده است.

دوشنبه، دی ۱۲، ۱۳۸۴


افشين اليان ( Ellian )


افشين اليان متولد سال يكهزارو نهصد و شصت و شش در تهران ميباشد . وي در سال يكهزار و نهصد و هشتاد و نه به عنوان پناهنده سياسي از كشور هلند اقامت گرفته است و يك شاعر و حقوقدان و فيلسوف ميباشد ( عين متن ندرلند در بيوگرافي ايشان ) .


افشين اليان به شكل مرتب در روزنامه ها و مجلات اين كشور در ارتباط با اسلام و چگونگي ارتباط چند فرهنگي قلم فرسائي ميكند .


تا به حال چندين برنامه از برنامه هاي آقاي اليان را در شبكه هاي ندرلند ديدم و به نوعي ميشود او را يك روشنفكر ديني خطاب نمود اگر چه همين يك كلمه " روشنفكر ديني " خود جاي بحث فراوان دارد اما در كل منظور اصليم اينست كه نامبرده خارج از چار چوبهاي دگماتيسم ديني ، مذهب را به بحث مينشيند كه خود جاي شنود دارد .


همچنين در گردشهاي اينترنتي به وبلاگي برخورد كردم كه گويا از قول ايشان نوشته ميشود و تاريخ آخرين پستش مربوط به يازدهم نوامبر است و در قسمت بيوگرافي شرح كاملتري از روند خروج ايشان به پاكستان و سپس افغانستان و تحصيل در دانشگاه كابل به مدت دو سال و همچنين مهاجرتش ! به اروپا و گرفتن پناهندگي از هلند و ..... دارد .


به هر صورت برنامه هاي مولتي كلتوري Multi-cultur اليان دلچسب است و صحبتهايش در اين زمينه شنيدني است .

یکشنبه، دی ۱۱، ۱۳۸۴


نظرات وبلاگستان بلژيك در باره نويسنده اين وبلاگ


چند روز پيش لينكي داده بودم به يكي از وبلاگهاي بلژيكي به نام MUGGENBEET و حالا كه دوباره داشتم وبلاگ رو مرور ميكردم ديدم كه در باره نوشته من لينكي داده و نظرات و كامنتهائي كه براي شناسائي من در كامنتهاش نوشتن جالبه .


من ازاين رو به اين وبلاگ لينك دادم چرا كه از نوشته هاش و عكسهائي كه استفاده ميكرد خوشم ميومد . از نوشته هاش پيداست كه يك anti vlaams blang درجه يكه !


از جمله اين نظرات مربوط ميشه به نظر ZONDER ZEVZR كه نويسندش كسي نيست جز خانم Inge Vervotte يكي از اعضاي حزب CD&V و مسئول كمكهاي اجتماعي در منطقه فلاندرن . ( Flanders ،Flemish،Fleming )


همچنين نظر VINCE كه muggenbeet به اين امر و البته باشوخي بيدار كرده كه حواست باشه ... گويا خيلي مهم شدي و سازمان جاسوسي امريكا پشت درب ايستاده .


اين گوگل واقعا محشره . هر چيزي رو كه اراده كني و در دسترسش باشه بهتون عرضه ميكنه . داشتم دنبال ويدئو بازي ايران - استراليا ميگشتم كه اين معجزه و پديده قرن حاضر به كمكم آمد .