قوانين سختگيرانه پناهندگي در انگلستان
منابع خبري دولت ايران گزارش داده اند كه
پناهجويان خارجي در انگـليـس خشـم خود را به قوانين سختگيرانه پناهندگـي در اين كشور ابراز داشتند. پناهجويان
خارجياردوگاههاي پناهندگي در انگليس و برخي از گروههاي حامـي حقـوق پناهجويان در ايـن كشـور قصـد دارنـد روز يكشنبه تظاهراتي را در اعتراض به بازداشت پناهجويان برگزار كنند.
اين تظاهرات در اعتراض به خودكشي دو پناهجوي خارجي برگزارمي شود كههفته گذشته در محل نگهداري پناهجويان اخراجي روي داد. يكي از اين خودكشي ها, به بروز آشوب در يكي از مكانهاي نگهداري پناهجويـان در انتظار اخراج و درگيري نيروهاي پليـس بـا پناهجويان منجر شد. برگزاركنندگان ايـن تـظاهـرات اعـلام كردهاند, از دولت انتظار دارند با تعطيلي اردوگاههاي پناهجويان اخراجي, به بازداشت پناهجوياني كه هيچ جرمي در انگليس مرتكـب نشدهاند, پايان دهد. دو هفته پيش مسئولان مركز پناهجويـان اخراجي "هارموندز ورث" جسد يـك پنـاهجـوي اوكرايني را در حالي كـه خـود را بـه دار آويخته بود, پيدا كردند. اين پناهجو از حدود يك سال پيش و پس از رد شدن درخواستش به اين مركزمنتقل شده و قرار بود از انگليس اخراج شود.
در پي كشف جسد اين پناهجو , بسيـاري از پناهجويان ديگر در اين مركز با برپايي آشوب, به وضع اين اردوگاه اعتراض كردند و در درگيري اين افراد با پليس17 , نفـر از آنان بازداشت و به زندان منتقل شدند. اوايل هفته گذشته نيز يـك پنـاهجـوي ويتنامي در مركز نگهداري پناهجوياناخراجي "دانگاول" خود را به دار آويخت كه اين دو حادثه توجه بسياري از گروههاي حمـايـت از حقوق پناهندگان در انگليس را به خود جلـب كرد. اين گروهها علت خودكشياين دو پناهجو را وضع ناگوار نگهداري از آنان و نااميدي از آينده اعلام كردند.
دولت كارگري انگليس پيشتر اعلام كرده بود, با اجراي يك قانون سختگيرانه, موفـق شده است در سال 2003 ميلادي ورود متقاضيان پناهندگي به اين كشور را 41 درصـد كـاهـش دهد. بر اسـاس ايـن قـانـون, آن دستـه از پناهجوياني كه تقاضاي آنها را وزارت كشور انگليس رد كند و از بازگشت بـه كشـورشـان امتناع كنند, حق سرپرستي كودكانشان را از دست ميدهند و فرزندان آنان به خانوادههاي داوطلب انگليسي و يابنيادهاي خيريه سپرده خواهد شد. سـال گـذشتـه ميـلاد17 هــزار و 40 متقاضي پناهندگي , پس از رد درخواستشاناز انگليس اخراج شدند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر