یکشنبه، آبان ۱۰، ۱۳۸۳
شنبه، آبان ۰۹، ۱۳۸۳
بخور بخور
جمعه، آبان ۰۸، ۱۳۸۳
در اعتراض به خطر اخراج هزاران پناهجو
در اعتراض به ردى ها و بلاتکليفى هزاران پناهجو در ترکيه
و براى نجات جان هزاران انسان از خطر ديپورت و تحويل داده شدن به جهنم جمهورى اسلامى، در تظاهراتها و آکسيونهاى فدراسيون در آلمان شرکت کنيد.
پنجشنبه، آبان ۰۷، ۱۳۸۳
چهارشنبه، آبان ۰۶، ۱۳۸۳
سهشنبه، آبان ۰۵، ۱۳۸۳
دوشنبه، آبان ۰۴، ۱۳۸۳
به خانم GESCHE KARRENBROCK رئيس کميسارياى پناهندگان دفتر آنکارا
یکشنبه، آبان ۰۳، ۱۳۸۳
به گزارش خبرگزاری يونهاپ کره جنوبی، اين عده درنخستين ساعت های بامداد امروز، جمعه، ازيک دروازه مدرسه که قفل نبود، وارد مدرسه شدند وضمن معرفی خود به عنوان اتباع کره شمالی، خواستارگذرنامه به قصد سفربه کره جنوبی شدند.
به گزارش يونهاپ، موضوع به اطلاع سفارت کره جنوبی درپکن رسيده است.
اين عده مرکب هستند از23 زن و6 مرد که دونفرآن ها کودک هستند.
شنبه، آبان ۰۲، ۱۳۸۳
كمبود ۲۵۰۰۰ نيروى متخصص در آلمان
خوب اگه مطلب قبلي رو خونده باشين و بعد هم اين نوشته رو بخونيد ، اونوقت متوجه ميشين كه اين قصه پناهندگي و مهاجرت حالا حالاها سر دراز داره و فقط اسمش عوض ميشه ميگين نه نوشته زيري رو دنبال كنيد تا متوجه بشين .
روز سه شنبه نوزدهم اكتبر شوراى كارشناسان امور مهاجرت آلمان در نخستين گزارش سالانه خود، با وجود آنكه تعداد بيكاران در آلمان زياد است، پيشنهاد داد كه براى سال آينده ميلادى بيست و پنج هزار نيروى متخصص از خارج استخدام شوند.
نيروهاى متخصصى كه به گزارش اين شورا براى آلمان ضرورى هستند عبارتاند از پزشكان، داروسازان، مهندسان ماشينآلات و نيز نمايندگان تجارى، متخصصان بيمه و بانكدارى. هم اكنون شمار نيروهاى متخصص در اين زمينهها در آلمان پايين است.
جمعه، آبان ۰۱، ۱۳۸۳
پنجشنبه، مهر ۳۰، ۱۳۸۳
چهارشنبه، مهر ۲۹، ۱۳۸۳
مهاجرت ها و آشنائي هاي بعدي ايرانيان با غرب را كه اثرات اجتماعي ـ سياسي فراوان در جامعه ايران داشته است بايد از حدود يك قرن پيش مورد بررسي قرار داد، كه گروهي مانند سيد جمال الدين اسدآبادي و ميرزا ملكم خان و... در دوران پادشاهي قاجار و گروهي ديگر كه اين بار از سوي حكومت مركزي قاجار و شخص عباس ميرزا كه بدليل شكست از روسيه فكر مي كرد مشكل ايران عدم آگاهي به دست آوردهاي تكنولوژيك غرب مي باشد، عده اي را براي دست يابي به آگاهي هاي تكنولوژيك به كشورهاي اروپائي اعزام داشت تا پس از بازگشت بتوانند با دست يابي به رموز ساختن توپ و ديگر ادوات مدرن غربي شكست هاي پي در پي ايران از روسيه را جبران كنند.
اثرات مهاجرت هاي اعتراضي ايرانيان نسبت به حكومت قاجار و يا اعزام گروهي از سوي حكومت بي ترديد صفحه تاريخ معاصر ايران را براي آشنائي با غرب ورق زده است و چاپ روزنامه هائي مانند كاوه در برلين و قانون در لندن، حبل المتين در كلكته، ثريا در مصر و... اثرات آنرا صد چندان كرد و باين ترتيب بود كه ايرانيان با پديده و تكنولوژي غرب بيشتر و بيشتر آشنا شدند.
كودتاي رضاشاه در ايران و دوران سلطنت او تغييرات شگرفي را براي آشنايي ايرانيان با غرب و مدرن شدن ايران بدنبال داشت و او كه خود تحصيلاتي نداشت براي بالا بردن سطح آگاهي و آموزش در ايران تلاش و كوشش بسيار بعمل آورد، بطوريكه مدارس ابتدائي و متوسطه و مهمتر از همه دانشگاه تهران با شكل و شيوه غربي در ايران ايجاد شد و تعداد زيادي را براي تحصيل و كسب تخصص به غرب اعزام داشت.
فراموش نكنيم كه بزرگترين مهاجرت ايرانيان در طول تاريخ كهنسال خود، مهاجرت دوران 22 ساله حكومت جمهوري اسلامي ايران است كه در اثر فشارها و تنگناهاي خارج از حد تصور مردم را مجبور به ترك وطن نموده است كه گاه با مخاطرات فراوان نيز همراه بوده است.
دوشنبه، مهر ۲۷، ۱۳۸۳
یکشنبه، مهر ۲۶، ۱۳۸۳
موقعيت پناهجويان در ترکيه ، ضرورت اعتراضى بين المللى
روز جمعه هفته گذشته، در شهر وان ترکيه پناهجويى که براى يک کار ادارى به پليس مراجعه کرده بود، دستگير و روانه زندان شد و بلافاصله زمزمه ديپورت وى و تعداد ديگرى که در روزهاى ديگر دستگير شدند، پخش شد. گفته ميشود که پليس مترصد در دام انداختن تعداد ديگرى است و با کامل شدن تعدادى که با يک اتوبوس منتقل شوند، همه اينها را به ايران باز پس خواهد فرستاد. در ميان اين افراد فعالين سرشناس سياسى و اعضا احزاب سياسى وجود دارند که ديپورت آنها يعنى بازى با زندگيشان.
شنبه، مهر ۲۵، ۱۳۸۳
بيشترين كساني كه مبادرت به مهاجرت مي كنند در گروههاي سني جوانترين افراد جامعه خود مي باشند، اگر چه گروهي نيز پس از سن بازنشستگي در صورت وجود امكانات اقتصادي بمناطق ايده آل و آرزوي خود براي زندگي دوران بازنشستگي مي روند ولي خاصه در كشورهائي كه در حال حاضر بعنوان كشورهاي پناهنده فرست مورد مطالعه در اين چارچوب مي باشند، تعداد اين گروه نيز بسيار اندك مي باشد.
عواملي كه در چارچوب اجتماعي مورد بحث است بيشتر به فشارها و سخت گيريهاي قانوني و غيرقانوني حكومت هاي مستبد مربوط مي شود كه افراد جامعه را وادار به فرار و ترك وطن مي كند كه نمونه هاي آن و در بيشترين تعداد اينگونه مهاجران را مي توان به مهاجرت افغاني ها، ايراني ها، عراقي ها، سوريه اي ها و... در منطقه و همسايه هاي خودمان پرداخت و در رابطه با ايران به حدود تقريبي 3 تا 5 ميليون نفر در خارج از ايران اشاره نمود كه در چند ساله اخير و خاصه دوران رياست جمهوري آقاي خاتمي (1376-1380) اكثريت قريب باتفاق آنانرا جوانان و دختران و پسران در گروههاي سني 15-24 ساله و كمتر از 30 سال تشكيل داده اند.
انواع فشارها و تضييقاتي را كه مي توان در اين رابطه ذكر كرد.
از سوي ديگر مشكلاتي كه جوانان را بيشتر تشويق به ترك كشور مي كنند نبود امكانات اشتغال و به تبع آن ازدواج و محدوديت بسيار معاشرت ها و ارتباط دو جنس مخالف است كه خود يكي از عوامل محدود كننده آزاديها و نيازهاي اصلي نسل جوان در هر جامعه ايست.
جمعه، مهر ۲۴، ۱۳۸۳
نمونه مورد مثال مهاجرت بدليل عامل اقتصادي اشاره به مهاجرت گروهي كثير از جوانان ايراني به ژاپن و كشورهاي حاشيه خليج فارس است.
پنجشنبه، مهر ۲۳، ۱۳۸۳
ريشه هاي آوارگي و پناهندگي - قسمت اول
نگاهي دقيق به پديده پناهندگي و آوارگي مستلزم شناخت كامل اين قشر اجتماعي مي باشد و براي بهتر شناختن آن شايد طبقه بندي زير اين منظور را بيشتر برآورده نمايد. عواملي كه منجر به تصميم براي ترك كشور مبدأ و آرزوي زندگي در كشور ايده آل ميشود را شايد
بتوان بشرح زير طبقه بندي كرد كه بدون شك طبقه بندي قطعي و كامل نمي تواند باشد.
عامل سياسي ـ پيدايش كشورهاي نوبنياد پس از جنگ چهاني دوم كه با توافق كشورهاي برنده در جنگ در دنيا بوجود آمد كه در منطقه ما و همسايه هاي ما مي توان به سوريه، لبنان، اسرائيل، اردن، عراق، كويت، قطر، بحرين، يمن شمالي، يمن جنوبي، امارات و... اشاره كرد، اكثراً در زمره كشورهائي بودند كه حكومت هاي آنان نه با انتخاب مردم آن كشور كه با صلاحديد كشورهائي كه آنها را تحت نفوذ داشتند تعيين مي گرديد و اين حكومت ها تا هر زمان كه مي توانستند منافع آن كشورها را برآورده سازند در رأس آن حكومت ها و اداره كشورها باقي ميماندند و در غير اينصورت جاي خود را به حكومت سربراه ديگري مي دادند.
اداره چنين حكومت هائي تا قبل از انقلاب رسانه ها و در نهايت امر تا قبل از ظهور ويدئو، ماهواره و در نهايت اينترنت چندان مشكل نمي نمود. در حدود 30 سال پيش بدينسو اداره چنين حكومت هائي بدليل روشن تر شدن مردم آن كشورها و تحولاتي كه در آن جوامع بوجود آمده است هر روز مشكل تر شده و در نهايت افرادي از آن جامعه كه امكان قبول فشارها و مشكلات سياسي حاكم برايشان كمتر بوده است، تن به فرار از كشور و مهاجرت و در نهايت آواره در مرزها و پناهنده در كشورهاي ديگر گشته اند، كه بي هيچگونه ترديدي در صورتي كه بتوان حكومت هاي مردمي در كشورها بوجود آورد، فشار فرار و مهاجرت و ترك كشور بدليل سياسي به حداقل خود خواهد رسيد.
چهارشنبه، مهر ۲۲، ۱۳۸۳
یکشنبه، مهر ۱۹، ۱۳۸۳
گوسيپه پيسانو Giuseppe Pisanu وزيرکشورايتاليا به قانونگذاران اين کشورگفت اتخاذ سياست جديد درپاسخ
شنبه، مهر ۱۸، ۱۳۸۳
آمار انستيتوى روابط نژادى انگليس، در مورد قتل پناهجويان
انستيتوى روابط نژادى در لندن، با هدف جلب توجه افکار عمومى و اعمال فشار به دولت انگليس، آمار پناهجويانى را که در حال ورود به انگلستان به اشکال مختلف به قتل رسيده اند، را اعلام کرد.
در بخشهايى از اين گزارش آمده است که در ١٥ سال گذشته، حداقل ٩٠ نفر در مسير ورود به انگلستان در هواپيما، کاميون، ترن و يا قايقها، جان خود را از دست داده اند.
جمعه، مهر ۱۷، ۱۳۸۳
پنجشنبه، مهر ۱۶، ۱۳۸۳
سهشنبه، مهر ۱۴، ۱۳۸۳
ما در اين کنفرانس کمى از فعاليتهاى روزمره و مشغله هاى متعدد در کار فدراسيون فاصله گرفتيم و به دنياى امروز و معضل پناهندگى نگاه کرديم.
روزى نيست که خبر غرق شدن و يخ زدن و کشته شدن پناهجويان را در اقصى نقاط جهان نشنويم. انسانهايى که از دست خفقان و درد و رنج و تحقير و سرکوب و فقر و به اميد يک زندگى بهتر، زندگيشان، روابط اشان و گذشته اشان را در نقطه اى برجاى گذاشته و فرار ميکنند. اينها همگى قربانيان نظام و دولتهاى حاکم هستند. در مسير راه داستانهاى اين فراريان، بايد و ميتواند داستان دهها فيلم باشد که حيرت و تعجب همگان را بر انگيزد.
دوشنبه، مهر ۱۳، ۱۳۸۳
یکشنبه، مهر ۱۲، ۱۳۸۳
ايا حركت مارش با موفقيت انجام شد ؟
روز ٢٩ سپتامبر در بسيارى از کشورهاى اروپايى روز پناهنده است. به مناسبت اين روز از سوى همبستگى - فدراسيون سراسرى پناهندگان ايرانى يک مارش اعتراضى از کلن بطرف بروکسل سازمان يافت که در آن پناهجويان و معترضين به سياستهاى ضد پناهندگى دولتهاى اروپايى فعالانه شرکت کردند .
شنبه، مهر ۱۱، ۱۳۸۳
جمعه، مهر ۱۰، ۱۳۸۳
سخنگوی وزارت امورخارجه کانادا روزچهارشنبه به خبرنگاران گفت به قراراطلاعی که دولت به دست آورده است، بيشترپناه جويانی که درنخستين ساعت های روزچهارشنبه با بالا رفتن ازديوارامنيتی سفارت کانادا وارد سفارت شدند، اتباع کره شمالی هستند. اين سخنگودرمصاحبه ای با خبرگزاری رويترگفت دليلی ندارد که تصورکند شهروندان سايرکشورها نيزدرميان آن ها بوده اند.
صدها تن ازاتباع کره شمالی ازسال 2002 تاکنون وارد سفارتخانه ها وکنسولگری های خارجی درچين شده وتقاضا کرده اند که به کره جنوبی اعزام شوند.
چين قراردادی با کره شمالی دارد که متقاضيان پناهندگی را به کشورخود بازگرداند. با اين حال چين تاکنون اجازه داده است کسانی که وارد نمايندگی های خارجی شده اند، ازطريق کشورهای ثالث عازم کره جنوبی شوند.